Efter bruddet med Frederik: Ny fyr flytter ind hos Fie Laursen

Fie Laursen får ikke lov til at nyde sin lejlighed alene, efter ekskæresten er flyttet ud.

Af Jonas Sand - 2. august 2018 kl. 15:07

Forholdet mellem ‘Paradise Hotel’-deltagerne Fie Laursen og Frederik Valeur holdt ikke. Tidligere på måneden gik de to for alvor fra hinanden, og Frederik flyttede ud af lejligheden. Fie fik dog ikke lov til at nyde den ekstra plads i lang tid.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Knap var Frederiks sidste flyttekasse pakket, før en ny fyr flyttede ind i lejligheden. Bloggeren skal nemlig i fremtiden dele adresse med sin bror, Boris Laursen, der i går flyttede ind hos hende. Det afslører hun i en video på YouTube, hvor man kan følge med i, mens de to kommer på plads. Over for Realityportalen jubler Fie over den nye beboer.
– Det er mega skønt, og det går rigtig godt, fortæller Fie, der ikke er træt af, at hun nu igen skal dele lejligheden med en anden.
– Det er skønt! Jeg keder mig, når jeg er alene, slår bloggeren fast.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op
LÆS OGSÅ: Boris efter bruddet med Josefine: Her bor Bentley nu

Single eller ej?

Boris Laursens følgere har på det seneste spekuleret over, hvorvidt paradisoen stadig er single. Tidligere i år gik han og kæresten Josefine nemlig fra hinanden, men for nylig overraskede de alle, da de tog på ferie sammen.
Det medførte en lang række spørgsmål fra følgerne på de sociale medier, der ville vide, om de to igen var et par. Det har hverken Boris eller Josefine indtil nu ønsket at svare på, men det er tydeligt, at de i hvert fald ikke er uvenner. På videoen kan man se, at Josefine også er med i lejligheden og pakker Boris’ ting ud, men selv om Fie forsøger at lokke ud af hende, om de er kærester igen, så lykkes det hende ikke.
Derfor må følgerne altså vente lidt endnu med at få svar på, om Boris og Josefine igen er sammen. Fie slår dog fast over for Realityportalen, at det kun er Boris, der officielt flytter ind hos hende.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om bruddet: Utroskab og trusler
Herunder kan du se videoen:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tog stoffer i Sunny Beach: Jeg troede bare, det var neglelaksfjerner

Læs mere om