Brud skaber splid: Disse realitystjerner vælger side

Lærke beskylder Asbjørn for at have været hende utro, mens de var kærester, men det benægter han selv. Nu tager de andre realitystjerner bladet fra munden.

Af Lærke Stræde - 8. januar 2021 kl. 06:55

Det startede som en grim kærlighedshistorie, hvor Asbjørn forlod en hjerteknust Lærke til fordel for ‘Ex on the Beach, til at blive en smuk kærlighedshistorie om den angrende tyr, der vendte sit hjerte på vrængen for at få den blonde skønhed tilbage. Men nu er kærlighedshistorien altså blevet grim igen, og denne gang ser det ikke ud til at kunne reddes.

Asbjørn og Lærke har slået op. Og det er sådan set rimelig meget alt, det tidligere ‘Ex on the Beach’-par kan blive enige om. Ellers er de to historier om bruddet forskellige.

Lærkes historie lyder på, at Asbjørn har set en pige bag om Lærkes ryg, og at han har været hende utro over flere omgange. Det benægter Asbjørn.

Men nu blander andre realitystjerner sig i dramaet.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Amanda er på Lærkes side

En af dem er Amanda Mogensen, som selv har været igennem samme mølle før. Først med Mikkel Ræv, som var hende utro, og senest Nicklaes Olesen, som ikke var hende utro, men som knuste hendes hjerte, da han slog op. Alt sammen for næsen af Danmarks nysgerrige realityfans.

– Jeg ved godt, at jeg måske ikke skal blande mig, men nu har jeg været igennem det her i to år, og jeg kan ikke holde mennesker ud, der er så falske. Og Lærke er reel. Jeg har lyst til at sige så meget, for jeg ved så meget, fortæller Amanda sine følgere i en Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist status

Amanda kender alt til Lærkes situation. Hun har selv gennemgået to dramatiske brud i offentligheden. Første gang med med Mikkel (til højre) og senest med Nicklaes (til venstre). Foto: Krestine Havemann

Amandas indblanding i dramaet kommer i kølvandet på, at Asbjørn offentligt har bedt sine følgere tage afstand fra Lærkes beskyldninger. Det fik bægeret til at flyde over for hende.

– Man kan da godt mærke, hvem der har været sælger, for hold da op, historien bliver solgt godt. Men når man kender personligt, så kan man godt se igennem det. Grimt, mand. Jeg kan simpelthen ikke holde mennesker ud, der prøver at redde deres egen røv. Så hvis nogen er i tvivl, så er jeg på Lærkes side, lyder det fra Amanda, som dog tilføjer, at hun ikke på et personligt plan har noget imod Asbjørn.

LÆS OGSÅ: Det værst tænkelige er sket: Han er en fucking elendig ven

Emily var budbringer

Emily Beck Nielsen, som var Lærkes bedste veninde i ‘Ex on the Beach’, bekender også kulør, og det er til de færrestes overraskelse Lærkes parti, hun tager. Men faktisk hævder realitybaben selv at have været indblandet i dramaet. Det var nemlig hende, der måtte overbringe den hjerteskærende nyhed til Lærke.

– Havde jeg ikke fået den information om, at Asbjørn var i biografen med denne pige, så havde han nok stadig intet sagt. Det var det mest hjerteskærende at skulle ringe og fortælle det til Lærke. Lærke er den sejeste, jeg kender, skriver Emily i en story på Instagram.

Lærke tog imod Emily med åbne arme, da hun kom ind i villaen, på trods af at Emily havde haft sex med Asbjørn før. I dag er de to mindst lige så tætte, som de var i villaen (Foto: Discovery Networks Denmark.)

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem

Som en lus mellem to negle

Camilla Thoby fik et stærkt venskab til både Lærke og Asbjørn i ‘Ex on the Beach’, og ingen af venskaberne har hun tænkt sig at risikere at miste på grund af denne kontrovers.

– Jeg synes, hele situationen er så ærgerlig. Lærke er min veninde, og Asbjørn er min ven, og jeg har ikke tænkt mig at vælge mellem to venner, for jeg kan godt skelne mellem deres intriger og mit forhold til dem begge, fortæller Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Camilla var der både for Asbjørn og Lærke inde i villaen (Foto: Discovery Networks)

Det har dog ikke været nemt at stå midt i dramaet. Af den grund var Camilla ogsånødt til at sige fra over for begge parter.

– Da de slog op i starten, så snakkede jeg jo med begge parter om det, men til sidst blev det for meget, og jeg måtte sige til dem, at jeg gerne ville holdes ude af det. Jeg følte mig som en lus mellem to negle, fortæller realitybaben.

LÆS OGSÅ: I skarp kritik af ‘Den store bagedyst’

Er der for Asbjørn

Christel Trubka, som senest kunne ses i ‘Singletown’, tilbringer meget tid med Asbjørn i denne periode. Hun er selv ved at vænne sig til singlelivet efter hendes brud med Teitur Skoubo, som også medvirkede i ‘Singletown’.

Da Asbjørn og Lærke slog op, stod Christel derfor klar til at støtte tyren.

Christel Trubka fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’ er selv kommet ud af et forhold for nylig (Foto: Anthon Unger)

– Asbjørn og jeg har altid snakket mega godt sammen, så da Asbjørn stod og var mega ked af det angående ham og Lærke, ville jeg selvfølgelig være der for ham, som jeg altid vil for alle mine venner, siger Christel og fortsætter:

– Jeg har ingen relation til Lærke, så hvad hun gør og siger, blander jeg mig ikke i. Det er ikke min sag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden

Ingen mudderkastning

Netop denne tilgang til intrigerne er noget, Asbjørn ønsker. Han har før bedt sine egne og Lærkes følgere om at forholde sig passivt til konflikten, da han vil ikke ønsker mere drama og negativ energi på hans profil.

– Jeg vil ikke være en del af noget mudderkast. Hvis hun har brug for at udstille mig, så må hun selv om det. Så lavt vil jeg bare ikke synke, lyder det fra Asbjørn.

Asbjørn og Lærke kan lige nu følges i ‘Ex on the Beach – All Stars’, hvor deres forhold går op og ned. Følg med i forholdets udvikling – og mange andre spændende intriger – hver søndag klokken 10 på Dplay.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, hvem der er storebror

LÆS OGSÅ: Lykkelige Dennis Knudsen: Jeg skal være far igen