HOT NEWS: 'Paradise'-par er gået fra hinanden

Camilla Tandrup Hansen og Alexander Rexen er efter tre år gået hver til sit.

Af Emilie Holm Egebro - 2. februar 2016 kl. 8:53

I 2013 kæmpede Camilla Tandrup Hansen og Alexander Rexen om den halve million i ‘Paradise Hotel’. Ingen af dem løb med pengene, men til gengæld blomstrede kærligheden mellem de to paradisoer. Efter tre år som kærester, er de dog nu gået hver til sit.
– Det er tre uger siden, at vi valgte at gøre det forbi. Det gik bare ikke længere, så vi var enige om beslutningen. Der er heller ikke noget drama eller noget, men vi har ikke set eller snakket med hinanden siden, afslører Camilla overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det er da ret mærkeligt lige pludselig at blive alene, når man har været sammen så længe.  Jeg savner da også venskabet rigtig meget, for han var jo både min kæreste og bedste ven. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning.
LÆS OGSÅ: Reality-par: Sådan overlever et ‘Paradise’-forhold
Leder efter bolig
Camilla og Alexander blev i sommers smidt ud af deres fælles lejlighed, og de har siden da ledt efter noget nyt sammen. Det nåede dog ikke at lykkes, hvilket efter omstændighederne var ret heldigt.
– Vi endte jo med at flytte hvert til sit efter, at vi ikke kunne finde noget. Jeg flyttede ind hos min kusine i Hellerup, hvor jeg stadig bor nu. Når vi nu gik fra hinanden, var det jo virkelig heldigt, at vi ikke nåede at købe en lejlighed sammen, det havde været ret problematisk, forklarer Camilla og tilføjer:
– Nu er jeg dog på jagt efter min egen lejlighed, da jeg ikke kan bo på min kusines sofa for evigt. Jeg vil rigtig gerne bo for mig selv, men det er jo ikke ligefrem så nemt eller til at betale at finde noget i København. Så nu må jeg se, hvad det ender med.
Camilla har ingen planer om at finde en ny fyr foreløbig – nu bruger hun i stedet tiden til at finde sig selv.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Alexander, der ikke er enig med Camillas udtalelse om bruddet. Han ønsker dog ikke at kommentere yderligere på sagen med respekt for Camilla.
Se billeder af Camilla og Alexander øverst.
LÆS OGSÅ: Camilla: Alexander er ikke en typisk score-fyr fra ‘Paradise’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.