Bruce Jenners børn: Vi tilgiver dig, far

Bruce Jenner var ikke nogen god far, men nu ser familien fremad.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 30. april 2015 kl. 20:55

I sidste uge stod Bruce Jenner offentligt frem og bekræftede én gang for alle, at rygterne om hans igangværende kønsskifte var sande. Men det er ikke kun Jenner selv, der har været påvirket af hele den lange rejse.
De fire børn fra Jenners første to ægteskaber, Burt, Casey, Brandon og Brody, har nemlig lidt meget under, at deres far ikke havde det godt med sig selv.
– Da mine børn voksede op, havde jeg det virkeligt svært med mig selv. Jeg har snakket med drengene efterfølgende, hvor jeg har indrømmet, at jeg ikke gjorde et godt job. Det har jeg undskyldt for til mine børn, sagde Bruce under interviewet med Diane Sawyer.
LÆS OGSÅ: TV: Se det eksklusive interview, hvor Bruce Jenner taler ud
Nu ser vi fremad
Hans børn lægger ikke skjul på, at deres fars svigt har gjort ondt og været noget, de har haft det svært med. Men nu handler det om fremtiden, siger de.
– Vi har et mærkeligt forhold. Han forsvandt fra vores liv – især mit. Nu ser jeg virkelig bare frem til det næste kapitel, fortalte 34-årige Casey, der bliver bakket op af sin bror.
– Det er meget svært at håndtere, at vi manglede så stor en del af vores liv. Men vi ser ikke tilbage. Nu kigger vi kun fremad, sagde 33-årige Brandon.
LÆS OGSÅ: Kardashian om fars kønsskifte: Vi får terapi
Aldrig været mere stolt
At de fire børn nu skal vænne sig til, at deres far er en kvinde, er ikke noget, som de skammer sig over. Faktisk tværtimod.
– Da min far kom til mig og forklarede sit sande jeg, blev jeg stolt. Jeg har aldrig været mere stolt over at hedder Jenner og være en del af hans familie, fortsatte en rørt Brandon, der sad ved siden af sin far.
Hvis du missede hele det rørende interview om Bruce Jenners historie, så kan du se det lige her.
LÆS OGSÅ:Khloe Kardashians vilde vægttab
LÆS OGSÅ: Bruce Jenners kønsskifte: drømmer om at ligne sin steddatter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.