Bruce Jenner: Jeg elsker Kris til døden

Bruce Jenner elsker stadig eks-konen Kris, som virkelig har støttet ham under forløbet.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 16. maj 2015 kl. 9:32

Der har været sagt meget om både Bruce og Kris Jenner i den seneste tid, efter førstnævnte slog fast, at han er i gang med at skifte køn. Det har Kris angiveligt haft svært ved at håndtere, men det afviser Bruce. Han har kun fået støtte fra sin eks-kone.
– Kris er en fantastisk kvinde, og jeg elsker hende til døden. Den kærlighed og accept, jeg har fået fra hende igennem dette forløb, er helt overvældende, siger Bruce i den kommende special-episode af ‘Keeping Up With the Kardashians – About Bruce’.
Her kan du se et klip fra episoden:

 
LÆS OGSÅ: Bruce Jenners børn: Vi tilgiver dig, far
Støtte fra børnene
Også hans børn har været ude med stor støtte til den tidligere atlet, som i sidste måned stod offentligt frem og bekræftede, at han gerne ville være en kvinde – noget, der havde været rygter om i lang tid.
– Da min far kom til mig og forklarede sit sande jeg, blev jeg stolt. Jeg har aldrig været mere stolt over at hedder Jenner og være en del af hans familie, fortalte sønnen Brandon i det program, hvor Bruce Jenner stillede sig frem.
Den kommende afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’, der har fået titlen ‘About Bruce’, kommer til at foregå over to afsnit. De bliver sendt på søndag og mandag på amerikansk tv.
LÆS OGSÅ: Kris Jenner: Bruce og jeg var et perfekt par
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.