Brody Jenner: Scott Disick har store problemer

Caitlyn Jenners søn Brody kommenterer på det nylige brud i Kardashian-familien.

Af Emilie Holm Egebro - 9. juli 2015 kl. 10:25

Da Brody Jenner i begyndelsen af ugen tonede frem på amerikansk tv i NBC’s Today! virkede han ikke specielt overrasket over bonussøsterens Kourtney Kardashians brud med kæresten efter ni år, Scott Disick.

Scott og Kourtney, da de stadig var et par (Foto: Getty Images)

Scott og Kourtney, da de stadig var et par (Foto: Getty Images)


– Det er indlysende, at Scott har gennemgået nogle problemer i fortiden. Han har arbejdet sig gennem dem, udtalte Brody til Today!
Tilsyneladende er det dog ikke alle problemerne, som Scott har arbejdet sig igennem. I marts blev det vist i ‘Keeping Up With The Kardashians’, at Scott checkede-in på et behandlingshjem. Alligevel er han de seneste par måneder blevet set ‘feste hårdt’ med vennerne. Og da han så for nyligt blev set sammen med ekskæresten Chloe Bartoli, blev det for meget for Kourtney.
– Ærlig talt, da jeg så billederne fra Monte Carlo, hvor Scott var sammen med Chloe Bartoli, så tænkte jeg bare: Åh åh, det er ikke godt, forklarede Brody om hændelsen og tilføjede: Det er meget uheldigt.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster smider manden på porten

LÆS OGSÅ: Scott Disick set sammen med ukendt brunette

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.