Bro testet positiv for corona: Nu udgiver han en sang om sygdommen - Her & Nu

Bro testet positiv for corona: Nu udgiver han en sang om sygdommen

Der er meget at være taknemmelig for i disse tider for sangeren bag hits som ‘Sydpå’ og nu også ‘Afstand’.

Af Rikke Lynge og Lærke Stræde - 13. maj 2020 kl. 09:52

Kevin Andreasen er i denne uge ude med en ny sang om corona, og han ved, hvad han taler om, når han synger sig om corona i sin nye sang ‘Afstand’, han har nemlig selv haft sygdommen. Det fortalte han live på Go’ Morgen Danmark på TV 2, da han for to dage siden gæstede studiet for at synge sin nye single.
– Pas på hinanden og tag det seriøst. Jeg så alt for mange mennesker, og jeg kan godt forstå, at man har lysten til det, men lad vær. Vi skal have det her væk, siger han i programmet og fortsætter:
– Det var ikke fordi, jeg blev decideret bange, men min storesøster havde lige født, og jeg ville gerne være sammen med den lille, men det kunne jeg ikke, og det blev jeg ret ked af, siger han fortsat i Go’ Morgen Danmark live.
LÆS OGSÅ: Dating-fyrene fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Sådan er det gået
Sangen ‘Afstand’ handler om, hvor svært det er at overholde retningslinjerne under Covid-19, når man møder en pige, som man gerne vil være i nærkontakt med.
Sangeren har tidligere dannet par med ‘Miss Paradise’ Elina Dahl, som han havde planer om at flytte sammen med, men forholdet holdt ikke. Siden har Bro brugt meget tid på musikken, og det har givet pote. Han har det nemlig bedre end nogensinde før.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
– Det er lang tid siden, jeg har haft det så godt. Jeg hviler i mig selv. Jeg er på toppen. Ærligt, jeg er glad. Jeg har det fedt. Alting går godt, lyder det fra den populære hitmager i en Instagramstory.
Om sangerens lykke skyldes en bestemt pige, eller om han bare nyder tilværelsen som single, har han ikke ønsket at sætte ord på.
LÆS OGSÅ: Türker afslører: Sådan får du succes på Instagram

Se Bro synge ‘Afstand’ i Go’ Morgen Danmark herunder:


LÆS OGSÅ: WAUW! ‘Maddysten’-deltager i VILD forvandling