Bro taler ud om omtalt Instagram-billede: Er han og Elina blevet forlovede?

Mange har spurgt til, om Bro og Elina er blevet forlovede – nu besvarer Bro spørgsmålet.

Af Emilie Holm Egebro - 30. marts 2019 kl. 10:55

Den 17. marts slog sangeren Bro aka Kevin et billede op på Instagram af ham og kæresten; den tidligere ‘Paradise’-babe Elina. Det var et billede af parret, der sat tæt sammen på deres ferie på Grønland, og Bro havde givet det billedteksten: “Stort øjeblik” samt et billede af en nøgle.
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni


SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
Instagram-billedet har fået en hel del følgere til at sætte spørgsmålstegn ved, om Bro og Elina er blevet forlovede, og blandt andet lyder et par kommentarer til billedet:
– Er I blevet forlovede?
– Hvorfor er det et stort øjeblik?
– Kig på nogle af de billeder, hvor man kan se hendes fingre, og zoom ind på ringen!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har friet til kæresten
Indtil nu har hverken Bro eller Elina kommenteret på de mange spørgsmål, men til ‘Paradise’-snigpremieren i mandags, besvarede Bro de mange spørgsmål én gang for alle:
– Elina og jeg er ikke blevet forlovede. Der er virkelig mange, der har spurgt om det, efter billedet blev slået op, men det var altså bare et godt billede og et godt tidspunkt. Vi er ikke blevet forlovede, slog han fast, og da han blev spurgt ind til, om han kunne finde på at fri til hende snart, lød svaret:
– Jeg ville i hvert fald ikke sige det her, hvis jeg gik med tanker om det, grinede Bro, der den seneste tid har været på jagt efter den rette lejlighed, så han kunne flytte fra forældrene i Rødovre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk skriver historie: Det er aldrig set før
– Det går fint med at finde en lejlighed. Det sker inden længe, kan jeg sige. Jeg har fundet noget-agtigt, som kommer til at ske inden længe. Mere kan jeg ikke sige. Jeg har 180 shows i år, så det er der, mit fokus kommer til at ligge, så Elina kommer til at bo en del i lejligheden alene faktisk. Sådan er det jo bare. Men vi kommer i hvert fald til at flytte sammen inden længe, når jeg flytter i lejligheden. Så flytter hun med. Det bliver rigtig dejligt at skulle bo sammen. Det glæder jeg mig meget til, forklarede han.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er åben for sex på tv
Se hele interviewet med Bro øverst i artiklen, og se det omtalte billede af Bro og Elina herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Stort øjeblik ?

Et opslag delt af BRO (@jegerbro) den


LÆS OGSÅ: Monique har fundet kærligheden: Sådan gik mødet med børnene