Bro giver ‘Paradise’-Jasmin vild kærlighedserklæring

Bro har givet sin kæreste en overraskelse og kæmpe kærlighedserklæring.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. november 2021 kl. 14:29

Lige for tiden svæver sanger og reality-deltager Kevin ‘Bro’ Andreasen rundt på en lyserød sky. Han er nemlig godt og grundigt forelsket i Jasmin Victoria, og det har han skrevet en sang om, hvilket Jasmin ikke vidste noget om, det fortæller Bro i et nyt afsnit af ‘Bense på farten’, som kan ses på Pixel.tv fra 28. november.

Bros nye single hedder ‘Tæt på’, og den er ude fra i dag.

LÆS OGSÅ: WOW: Kesslers hus ransages, og konen afhøres

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller om ‘Paradise Hotel’…

– Jeg håber, folk tager kærligheden og positiviteten til sig. Sangen giver både plads til at danse – feste – og være ked af det, siger Bro om sin nye sang, som han glæder sig til at kunne komme ud og optræde med foran et publikum.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner

Bro og Jasmin bekræftede tilbage i juli, at de var blevet kærester, og Jasmin har taget godt i mod den kærlighedserklæring, som hun med ‘Tæt på’ har fået af sin kæreste.

– Jeg synes, alt han laver i forhold til musik er møg godt. Ingen tvivl om at den her betyder lidt ekstra for mig. Jeg elsker og følge ham i hans karriere og er mega stolt af ham, siger hun til Realityportalen.

Det er ikke første gang, Kevin danner par med en ‘Paradise’-babe. Elina og Kevin mødte hinanden på ‘Paradise Hotel’ i 2018, hvor Kevin tjekkede ind på hotellet efter at have lavet titelsangen ‘Sydpå’. Elina og Kevin blev kærester, men der var flere gange knas i forholdet.

Hør Bro fortælle om sangen i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor gravid efter sterilisation

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRO (@jegerbro)