Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Kevin ‘Bro’ Andreasen åbner op om, at han ikke talte med sin far i to år, fordi de havde for forskellige ambitioner for Bros fodboldtalent.

Af Lykke Buhl - 23. juni 2020 kl. 10:55

I fjerde afsnit af ‘Kevin bygger Bro’, der udkom i dag på Viaplay, åbner Kevin ‘Bro’ Andreasen op om en hidtil ukendt konflikt med sin far, der endte med at adskille de to stædige mænd i to år.

– Der var lige en periode, hvor vi ikke snakkede sammen, efter musikken startede faktisk, fordi jeg skiftede til en anden klub og spille fodbold og stoppede, og det er hans hjerteklub, noget der hedder B77, faktisk også min hjerteklub, og da jeg stoppede der, så blev vi ikke så gode kammerater bagefter. Jeg tror ikke, han var så tilfreds med, at jeg valgte fuldtidsmusik fremfor at spille i den lokale klub nede i Rødovre. Så vi snakkede ikke sammen i 1-2 år, tror jeg, forklarer Bro.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’

Bro har i en kort periode spillet på U16-landsholdet og blandt andet også spillet på Brøndby IFs ungdomshold. Men musikken trak mere i ham end fodbolden, og det valg var svært at sluge for Bros far, der ikke mente, man bare sådan kunne stoppe med at spille fodbold.

– Det er selvfølgelig sorgmodigt, at vi ikke så hinanden de år der, det er selvfølgelig ikke så fedt at tænke tilbage på. Selvfølgelig savnede jeg ham da, det er da klart, fortæller faren kort.

Bros far fortæller om forholdet til Bro i ‘Kevin bygger Bro’ (Foto: Viaplay)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Forsonet igen

Bro fortæller ærligt, at det særligt var ham, der var den stædigste, der holdt fast i, at han havde truffet det rigtige valg ved at vælge musikken over fodbolden, selvom faren var uenig og havde forsøgt at presse ham til at forfølge sit sportlige talent.

– I de her to år, halvandet år, der får man nogle sms’er, hvor man skriver lidt frem og tilbage og sådan noget. Og jeg ved ikke, om det var fordi, jeg ikke var voksen nok til at svare, eller hvad det var, men det kunne også godt være, jeg bare skulle have en pause fra alt, hvad der hed fodbold, alt hvad der hed farmand lige på det tidspunkt, forklarer Bro.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til nyt tv-program

Dog indså Bro til sidst, at han ville fortryde det, hvis han lagde sin egen far på is for evigt.

– Jeg fik så nosset mig sammen til at ville svare ham, fordi der kan gå en dag, han bliver kørt ned, og så står jeg der og stortudede, fordi jeg ikke havde fået snakket med ham. Fordi jeg vil hellere have kontakt med min far, fordi en eller anden dag, så kan det være, han ikke er her mere, og så står jeg med en eller anden skyldfølelse med, at jeg kunne være der for ham, forklarer Bro.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas afslører: Brød reglerne

Herunder kan du se klippet, hvor Bro og hans far fortæller om deres forhold

De første fire programmer af ‘Kevin bygger Bro’ kan ses på Viaplay nu. 

LÆS OGSÅ: Princess Natascha om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde og ‘EOTB’-Robin: Derfor er vi ikke kærester