Brian Sandberg tager afstand fra eftersøgt realitydeltager - Her & Nu

Brian Sandberg tager afstand fra eftersøgt realitydeltager

Den tidligere rocker vil ikke kendes ved realitydeltageren, der flere gange har brugt hans navn som en trussel.

Af Louise Vilsbøl og Jonas Sand - 17. oktober 2017 kl. 09:31

For få uger siden efterlyste politiet den tidligere ‘Big Brother’-deltager Martin Hibel Jørgensen, som var udeblevet efter en udgang fra sin afsoning i et åbent fængsel. Desuden vil politiet gerne tale med ham om en række forhold, han har begået, mens har har siddet inde, og mens han har været på springtur.
Martin har flere gange slået fast over for Realityportalen.dk, at han har tænkt sig at møde op til afsoningen og stadig gerne vil tage sin straf, men det er altså endnu ikke sket, og ifølge politiet har han altså fortsat med at svindle, mens han har været ude.
Her har han ifølge Realityportalens oplysninger også brugt Brian Sandbergs navn som en trussel i flere forbindelser, ligesom Martin også længe har været flittig til at dele billeder af de to på de sociale medier, hvor de blandt andet har været til fodboldkamp sammen.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne efterlyst af politiet: Nu taler han ud
Nu tager den tidligere rocker dog kraftigt afstand fra den eftersøgte realitydeltager, og i et opslag på sin Facebook-profil slår Brian Sandberg fast, at han aldrig har ønsket at blive brugt som en trussel, og at de to slet ikke har været venner.
– Hvis nogen er blevet truet, eller mit navn er sat i forbindelse med denne mand. Så vil jeg klart understrege, at jeg kun kender ham som en bekendt fra pokermiljøet. Han har altid villet tage en selfie med mig, når jeg mødte ham, som så mange andre også spørger om. Hvis billedet af mig er brugt/misbrugt, så tager jeg dybt afstand fra det, skriver Brian Sandberg.
– Jeg er blevet kontaktet af rigtig mange efterhånden, som advarer mod ham og hans misbrug af mit navn samt andres navne fra mit tidligere miljø. Så derfor ser jeg mig nødsaget til at lave denne status. Jeg beklager, hvis nogen har troet, det var rigtigt, at jeg støttede op om trusler mod kvinder og ikke mindst svindel. Den slags tager jeg dybt afstand fra, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-dramaet fortsætter: Hun viste os ingen interesse – De fik som fortjent!
LÆS OGSÅ: Politiet jagter stadig realitystjerne: Han overholder ikke aftaler
Martin: Han lyver
Martin stiller sig over for Realityportalen.dk fuldstændig uforstående over for Brian Sandbergs behov for at tage afstand til ham. Og han slår fast, at de to har været gode venner indtil helt for nylig.
– Brian og jeg var venner i to-tre år. Nu er der modvind i mit liv, og så tager han afstand og vil ikke være venner mere. Det beviser bare for mig, at han aldrig har været en rigtig ven. Jeg var den eneste, der kom med en gave til ham, da han lå syg derhjemme efter sin operation, siger Martin.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Tilbuddene vælter ind
– Alle folk, der kender mig, ved, at vi var venner. Jeg ved ikke, hvorfor han pludselig lyver om det, men det må han fuldstændig selv om. Jeg har bare fundet ud af, hvem der er rigtige venner.
Ifølge Realityportalens oplysninger har Martin flittigt brugt den tidligere rocker som trussel, men det passer på ingen måde, siger den tidligere ‘Big Brother’-deltager.
– Nej, det er ikke rigtigt, siger Martin, der altså ikke kan forklare, hvorfor flere uafhængigt af hinanden har hørt den tidligere rockers navn nævnt.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Herunder kan du se hele Brian Sandbergs opdatering: 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Big Brother’-stjerne er blevet far