Brian Lykke og Rasmus Bjerg sammen i ny komedie

Ny komedie med blandt andet Rasmus Bjerg og Brian Lykke i hovedrollerne er ved at se dagens lys.

Af Rikke Lynge - 13. september 2022 kl. 16:23

Brian Lykke, Rasmus Bjerg og Thit Aaberg spiller hovedrollerne i Mikael Wulffs nye komedie – en anderledes feelgood-film om et syret roadtrip gennem et magisk og sommerligt København med tre ‘HØJST BESYNDERLIGE TYPER’.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sofie Linde fortæller om ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Dansk skuespiller har født 

‘HØJST BESYNDERLIGE TYPER’ er en komedie om tre skæve eksistenser, der mødes et sted i livet, hvor de har brug for hinanden og det, de kan få ud af et venskab. De får det bedste og det værste frem i hinanden, men frem for alt kan de hjælpe hinanden.

– Jeg har i det meste af mit voksenliv arbejdet og været omgivet af mennesker, der brillerer i at bruge humor og sproget til deres fordel. Jeg er selv en af disse afvæbningens mennesker, men har opdaget, at en del af denne virtuositet også rummer en anden agenda end at underholde – nemlig at skubbe folk fra sig, fortrænge sandheden og det svære. Det er her, ironiens ædle kunstform dyrkes, fortæller instruktør og manuskriptforfatter af filmen Mikael Wulff i en pressemeddelelse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bekræfter rygte: Jeg har været single et godt stykke tid

– ‘HØJST BESYNDERLIGE TYPER’ handler om tre sprogligt veloplagte mennesker – to fra min generation og en fra en helt ny – der alle er blevet forladt og bærer rundt på en smerte. Filmen er et nedslag i tid og rum, halvandet døgn i en magisk sommer i København med håb og healing.

Filmen forventes at få premiere i de danske biografer i 2023.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i nyt projekt med Remee og Casper Christensen