Brian: Jeg var ikke presset på noget tidspunkt

Brian er ikke i tvivl om, at han fortjente at stå i finalen.

Af Louise Vilsbøl - 5. december 2022 kl. 21:29

Brian fik næsten det hele med i ‘Robinson’, men han nåede altså ikke helt til finalen og måtte tage til takke med en fjerdeplads. Det er dog ikke helt nok for den gæve jyde, som ikke kan se sig fri for at være en smule skuffet.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde

Hvor de andre fandt ekspeditionen hård, er han nemlig af en anderledes opfattelse.

– Det, der overraskede mig mest, var, at jeg aldrig tabte fatningen overfor andre mennesker. Jeg kom aldrig til at sige noget til dem, jeg måske ville fortryde. Jeg kunne godt være bange for, jeg brændte af på de andre, men det oplevede jeg faktisk ikke. Jeg blev aldrig presset helt derud, hvor jeg fandt det nødvendigt, fortæller Brian og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Sådan klarer deltagerne tandbørstning og menstruation i ‘Robinson’

– Jeg var klar over hjemmefra, at jeg var min egen største fjende. Hvis jeg var brændt af på en af de andre, så var jeg blevet kylet ud. Men det skete sgu ikke. Så jeg er faktisk meget overrasket over, at jeg hverken var presset på sult eller rent kognitivt. Socialt var jeg ikke presset på noget som helst tidspunkt, så det overrasker mig lidt.

Derfor ser Brian heller ikke ‘Robinson’ som en selvudviklingsrejse, som mange af de andre gør, han ser det bare som en fantastisk oplevelse.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ sammen med Bendtner

Spild af tid

Man får måske indtrykket af, at Brian er en stille og rolig fyr, der er med i ‘Robinson Ekspeditionen’ for hyggens skyld. Men man skal ikke tage fejl af, at Brian kom for én ting – han ville vinde, og derfor er en fjerdeplads en skuffelse.

– Jeg er pisse ærgerlig over, jeg ryger ud. Jeg synes selv, jeg havde fortjent at stå i den finale. Jeg er den, der har været igennem mest, uden jeg skal hævde mig over de andre. Som den eneste har jeg været på alle fire øer og overlevet, det synes jeg egentlig er fantastisk, fortæller Brian og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale bag kameraet i ‘Robinson’

– Jeg havde kun et delmål hjemmefra, og det var at stå blandt de sidste tre. Og så synes jeg selv, at hvis man ikke står blandt de sidste fem, så havde det været spild af tid, for jeg tog sgu derned for at vinde. Det handler om at vinde, det er et spil.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Brian nåede dog at sige til David nogle gange, at hvis han havde været 25 år yngre, så havde han løbet i rundkreds rundt omkring ham. Men når alt kommer til alt, har han ikke noget imod at tabe til David, hvis han skal tabe til nogen.