Breaking: Ulven afslører planer for realitypris

Realityawarden har skiftet navn til Paparazzi Award. Peter Birch står bag showet, der skal give priser til de danske realitystjerner.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. november 2014 kl. 18:57

Peter Birch kan om nogen ses som et bindeled mellem rigtig mange af de danske realitypersonligheder. Han står for festen i weekenderne på sin bar ‘Marvins Room’, og han er manden bag både Reality Award 2014 og Realitykalenderen. Nu afslører realitykongen, at der i år 2015 igen vil blive uddelt priser til de underholdende realitystjerner. Dog med en væsentlig ændring.

Det nye logo (Foto: Facebook/paparazziawardsdk)

Det nye logo (Foto: Facebook/paparazziawardsdk)


– Min idé om at holde vores AWARDSHOW 2015 forsætter. Vi skifter navn til “PAPARAZZI AWARDS 2015” og holder os derudover til de officelle planer, skriver Ulven på sin Facebook.
Alle planerne for showet er endnu ikke offentliggjorte. Men der vil være langt mere information at hente i starten af december, lover Peter Birch. For de interesserede er der oprettet en Facebookside til netop dette formål. 
LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Tag en tur på Linse
Problemer med det juridiske
Eftersigende skulle der have været nogle problemer med ejerskabsforholdet omkring Realityawarden 2014. Men ifølge Peter er han meget dedikeret til at få projektet til at køre, deraf også navneændringen. Om dette skriver han:
– Der er desværre opstået tvivl om blandt andet ejerforholdet i det tidligere selskab fra 2014. Så for at få helt klare linjer omkring showet, så forsætter jeg og det officielle team med det officielle set up, som endnu ikke er offentliggjort – dog med et andet navn på showet.
Derudover afslører Peter, at der kommer ny administrativ ansvarshavende på det kommende show.
– Jeg og resten af teamet bag showet har måtte sige farvel til vores administrative tovholder, men glæder os derimod over, at der kommer en ny til med langt mere erfaring på området. Vi er meget trygge ved sitiautionen og er i fællesskab glade for vores beslutning.
LÆS OGSÅ: Foxy har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.