BREAKING: Patrich kylet ud af 'Big Brother' efter slåskamp

Der er masser af drama og intriger i dette års ‘Big Brother’, og natten til lørdag blev Patrich smidt ud af huset.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. januar 2014 kl. 16:14

Bølgerne går højt i dette års ‘Big Brother’, og allerede få dage efter at Sabina valgte at forlade huset i utide, er endnu en deltager ude af spillet på utraditionel vis.

Han havde ellers svoret, at han ikke ville slås- det holdt dog ikke. 14 dage i huset blev det til for Patrich. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Han havde ellers svoret, at han ikke ville slås- det holdt dog ikke. 14 dage i huset blev det til for Patrich. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Oliver Bjerrehuus havde i aftes inviteret til et brag af en fest i ‘Big Brother’-huset, og i slutningen af den våde aften var et skænderi mellem Patrich og Ginna ved at udvikle sig til en regulær slåskamp. Volden blev afværget i sidste øjeblik, da Oliver Bjerrehuus med hjælp fra Rasmus fik lagt sig imellem og holdt Patrich tilbage. Men den aggressive opførsel får den hårdest tænkelige konsekvens for Patrich, der med øjeblikkelig virkning er ekskluderet fra ‘Big Brother 2014’, skriver SBS i dag en pressemeddelelse.
-Vi tolerer ikke vold i huset, og i nat havde vi en situation, hvor Patrich opførte sig voldeligt og truende. Heldigvis greb Rasmus og Oliver hurtigt ind og fik ham holdt tilbage, så ingen kom til skade. Men det er en fuldstændig uacceptabel opførsel i huset, og derfor griber vi hårdt ind og tager Patrich ud af huset, og han fortsætter ikke i ‘Big Brother 2014’, udtaler Programchef Thomas Kahr i en pressemeddelelse fra SBS.
Den 22-årige Patrich blev ellers inden sin deltagelse spurgt, hvad han ikke ville gøre inde i ‘Big Brother’-huset, og til dette svarede han:
-Jeg vil ikke slås.
Men det afholdte ham dog ikke.  Og den temperamentsfulde fyr er nu ikke længere en del af ‘Big Brother 2014’.
Se klippet HER.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.