BREAKING: Nyt dansk reality-program på vej

Programmet, som endelig kommer til Danmark, søger lige nu deltagere.

Af Linnea Thorseth - 29. april 2022 kl. 16:58

Der er tale om det amerikanske program ‘FBOY Island’. Det karakteriseres som et socialt eksperiment og sætter spørgsmålstegn ved, om ‘FBoys’ nogensinde kan forbedre sig. Reality-programmet er af den samme skaber, som har skabt ‘The Bachelor’, Elan Gale.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-stjernerne snakker om at se reality-tv…

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup laver nyt realityprogram

– I ‘FBoy Island’ følger man tre kvinder, der flytter til en tropisk ø, hvor de får selskab af 24 mænd – 12 selvudråbte ‘Nice Guys’, der leder efter kærlighed, og 12 selvudråbte ‘FBoys’, som er der for at konkurrere om iskolde kontanter, skriver HBO Max i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: WHAT: Ny serie med Blachman, Lars Løkke og Tobias Rahim

Der er dog den detalje, at de tre kvinder ikke kender til, hvilke af fyrene som har udnævnt sig selv som ‘Nice Guys’, og hvem der selv mener de er ‘FBoy’. Det skal pigerne nemlig selv finde ud af i håbet om at finde kærligheden.

Nikita Klæstrup arbejdet som tilrettelægger på programmet, og ifølge hende er det et fantastisk program. Hun opfordrer både kvinder og mænd til at smide en ansøgning. Hvis det er noget for dig, så følg linket, afhængig af om du søger som mand eller kvinde.

LÆS OGSÅ: Le Gammeltoft om brud: Vi var ikke gode til at være kærester