BREAKING: Nu er det slut med ‘Paradise Hotel’

Det velkendte ‘Paradise Hotel’ har både skiftet navn og lokation, når der i 2022 blændes op for sæson 19.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2022 kl. 9:00

Når ‘Paradise Hotel’ i 2022 rammer skærmene, vil en hel del været forandret ved det ellers så velkendte og populære format.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille og David fortæller om ‘Paradise’-finalen og tiden efter… 

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

Blandt andet vil realityprogrammet ikke længere hedde ‘Paradise Hotel’, men blot ‘Paradise’, og lokationen, som siden 2005 er foregået på det farvestrålende luksushotel i Mexico, vil være ændret til et andet spot. Det vil dog fortsat være under Mexicos strålende sol og med udsigt til turkistblåt hav.

Derudover er der flere justeringer i den kommende sæson. Det skriver NENT Group i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

–  Vi har en klar ambition om, at ’Paradise’ i højere grad end tidligere skal have fokus på positive værdier og adfærd, som fremadrettet vil være en enorm styrke i spillet. Spillet mellem vores cast vil fortsat være helt essentielt på ’Paradise’, men på en ny og spændende måde, som samtidig åbner op for nye, vilde muligheder for at rykke videre i spillet – og det glæder vi os til at fortælle mere om! Generelt skal ’Paradise’ afspejle den tid, vi lever i nu – både cast, twist, location osv., siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos NENT Group.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig baby

Værten i sæson 19

Der har i de seneste sæsoner ‘Paradise Hotel’, sæson 17 og 18, allerede været en række ændringer. ved at skifte Mr. og Mrs. ‘Paradise’-konkurrencerne ud med Årets ‘Paradise’-personlighed i sæson 17, mens sæson 18 har hyldet venskab og samarbejde ved Årets ‘Paradise’-par-konkurrencen. Derudover har der ved flere lejligheder været åbnet op for, at man ikke nødvendigvis skal stå sammen med én af modsatte køn.

Nu fortsætter udviklingen altså ind i de kommende sæsoner.

Det vides endnu ikke, hvem næste sæsons vært bliver, eller hvornår sæson 19 forventes at få premiere. Ifølge Realityportalens oplysninger skulle optagelserne dog allerede være i gang.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut