Botoxkongens forlovede afslører brudekjole-budget - Her & Nu

Botoxkongens forlovede afslører brudekjole-budget

Kim Novaas forlovede er gået all in på at finde den perfekte brudekjole til parrets bryllup i sommeren 2018.

Af Louise Andersen - 10. december 2017 kl. 12:55

Sidste sommer kom det frem, at botoxkongen, Kim Novaa, havde friet til sin modelkæreste, Natasha Bendix Helms, på Maldiverne, og nu er datoen for brylluppet fastsat. Det bliver den 7. juli 2018.
Natasha har derfor sat alt ind på at finde den perfekte brudekjole, og hun får hjælp af et helt særligt team. Natasha er nemlig med i Kanal 4’s danske udgave af ‘Say yes to the dress’, som sendes i 2018.
– Jeg har høje forventninger, og jeg har nogle krav og forventninger til kjolen. Det er ikke sikkert, at jeg finder den i dag, fortæller Natasha, da Realityportalen.dk møder hende forud for optagelserne af programmet.
LÆS OGSÅ: Botoxkongen under kniven for sin forlovede
I den danske udgave af ‘Say yes to the dress’ hjælper ansatte i bryllupsbutikken Panayotis i Vejle kommende brude med at finde deres drømmebrudekjole. Når de har sagt “yes to the dress”, er det lige nøjagtigt den kjole, de siger ja til deres udkårne i. Derfor skal kjolen gerne være noget helt specielt, og det kan godt være en dyr fornøjelse.
– Vi har ikke tænkt så meget over budgettet, for vi anede faktisk ikke, hvad en brudekjole koster. Vi har ikke undersøgt det. Det er bare sådan et slag på tærsklen, at vi max vil give 50.000 kroner. Finder jeg en kjole til 10.000, jeg er glad for, så er det det, men koster den 40.000, så er det ikke dét, der vælter vores bryllup, siger Natasha.
LÆS OGSÅ: CHOK: Silas Holst og Johannes Nymark skal skilles
Det er dog ikke prisen, der er afgørende for Natasha, for det vigtigste er, at hun finder en kjole, hun kan lide.
Kjolen er også vigtig for Kim 
I første omgang var Natasha overbevist om, at Kim faktisk var lidt ligeglad med, hvilken kjole, hun gik til alters i – bare hun selv kunne lide den. Det har dog vist sig ikke at være tilfældet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Simone har fået nye bryster
– Han sagde i går, at det jo var rigtig vigtigt med denne her kjole. Det var jo faktisk noget af det vigtigste for brylluppet, at kjolen var helt perfekt, og at jeg var tilfreds med den. Jeg skulle ikke gå på kompromis. Så han var faktisk mere interesseret, end jeg lige havde forventet, fortæller den kommende brud.
Der er ikke noget tema for parrets kommende bryllup, men Natasha ser gerne, at det bliver så traditionel som muligt.
LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre