Botoxkongen: Vi donerer gevinsten til velgørenhed - Her & Nu

Botoxkongen: Vi donerer gevinsten til velgørenhed

Hvis Kim Novaa og kæresten vinder ‘Robinson Ekspeditionen’, så ved de udmærket godt, hvad gevinsten skal bruges til.

Af Jonas Sand - 13. juni 2016 kl. 15:00

Botoxkongen Kim Novaa og kæresten Natasha Bendix Helms er blandt deltagerne til den kommende sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. Og hvis kæresteparret ender med at gå hele vejen i programmet, der allerede er optaget, ved de godt, hvad gevinsten skal bruge til.
– Hvis vi vinder – for det ved I jo endnu ikke, om vi gør – så har vi besluttet at donere hele gevinsten til velgørenhed. Det giver så meget mening for os, da vi ikke selv mangler noget – og der er nogle, der har mere brug for dem end os.
– Vi har aftalt at dele de 500.000 kroner i to og donere til BØRNEfonden samt Anima forening for dyrs rettigheder, fortæller parret til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Bekræftet: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’
Sælger skønhedsklinikken
I mange år har Kim Novaas klinik Qura været stedet, hvor realitystjernerne tog hen, når der skulle fyldes op i læberne, eller huden skulle strammes. Men det er slut nu. Botoxkongen har nemlig solgt klinikken.
– Vi har valgt at deltage som par i ‘Robinson Ekspeditionen 2016’, da det arbejdsmæssigt var muligt for os at tage af sted. Vi har nemlig solgt Qura pr. 31.08.2016, afslører Kim Novaa over for Realityportalen.dk.
Men salget af skønhedsklinikken betyder ikke, at han skal gå arbejdsløs i en periode. Han har nemlig valgt at åbne et nyt sted – og her er Natasha også en del af det.
– Vi åbner en ny kosmetisk klinik op pr. 06.09.2016. Klinikken hedder Inito og skal ligge få hundrede meter fra Qura. I forbindelse med Inito ligger et lille butikslokale, hvor Natasha åbner ”Cru” Vintage tasker og accessoires.
LÆS OGSÅ: Bekræftet: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’
“Deltagelsen har gjort os stærkere”
Kim og Natasha var ikke i tvivl om, at de skulle takke ja, da TV3 henvendte sig med mulighed om deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’.
– Vi ønskede at prøve noget helt anderledes, end hvad vi plejer, og da muligheden bød sig, så var vi ikke i tvivl om, at vi skulle rejse, inden travlheden med de nye åbninger melder sig. Vores parstatus skulle efter ‘Robinson’ give os mulighed for rejsning af penge til velgørende formål, og det var derfor også en af grundene til, at vi meldte os.
Optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ er allerede færdiggjort, og opholdet på den eksotiske ø har gjort Kim og Natashas forhold stærkere.
– Rejsen til Filippinerne med ‘Robinson Ekspeditionen’ har kun bragt os tættere sammen som par, da man jo bliver udsat for diverse prøvelser undervejs, slår de fast.
– Det har været en hård og udfordrende oplevelse, men også med øjeblikke hvor man står ansigt med alle de begrænsninger, man kan tænke sig til, og skal handle derefter. Så det skaber grundlag for at reflektere over sit liv, og hvilke behov man skal undvære fra sin ellers så trygge hverdag.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3’s våde drøm: Champagnedrengen i ‘Robinson’

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.