Boris ude af 'Paradise': Jeg valgte selv at forlade hotellet

‘Paradise’-hunken måtte i aften forlade det luksuriøse hotel, men det ærgrer ham ikke.

Af Emilie Holm Egebro - 4. april 2017 kl. 22:50

I ugens første afsnit af ‘Paradise Hotel’ blev det alvor for Boris, Caroline og Tanja. De fik nemlig at vide, at en af dem skulle forlade det luksuriøse hotel i Mexico.
Efter at de tre blev enige om, at Caroline skulle fredes, skulle hotellets andre gæster beslutte, hvorvidt det var Boris eller Tanja som skulle sendes hjem. Og her var alle enige om på at få Boris ud. ‘Paradise’-hunken er dog ikke ked af sin exit.
LÆS OGSÅ: Gokkesok-Mads efter ‘Paradise’-exit: Produktionen ønskede mig ude
– Jeg valgte selv at forlade hotellet. Jeg følte ikke, at jeg passede ind med de mennesker, der var, og jeg savnede folk, som jeg havde det godt med derhjemme, forklarer Boris, som dog ikke havde sagt til de andre deltagere, at de skulle stemme ham ud:
– Jeg vidste jo i forvejen, at de alle ville vælge mig. Jeg ville virkelig have ønsket, at der havde kommet en person ind, som var ligesom mig. Så ville jeg være blevet. Det er jo et sjovt spil, og omgivelserne er vidunderlige. Jeg passede bare ikke ind.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Boris husker ikke sex med Tanja
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone i chok: Vidste ikke, Tanja og Boris var sammen
LÆS OGSÅ: Boris Laursen dømt for spirituskørsel
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører: Jeg har lyst til at kneppe Boris
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.