Boris ude af 'Divaer i junglen': Jeg fortryder intet - Her & Nu

Boris ude af 'Divaer i junglen': Jeg fortryder intet

Selvom duellen mod Chanel kom til at koste Boris pladsen i ‘Divaer i junglen’, fortryder han ikke, at han selv meldte sig til dysten.

Af Emilie Holm Egebro - 13. maj 2019 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ skulle Boris og Chanel ud i en duel om liv og død i forhold til at blive i TV3-programmet. Boris havde meldt sig frivilligt til duellen, men det blev værst for ham selv, idet han tabte til Chanel og dermed måtte forlade junglen.
Han ville dog ikke have gjort sit valg om i dag, hvis han kunne.
LÆS OGSÅ: Philip efter ‘Divaer i junglen’: Jeg gør det ikke igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’ vender tilbage med ny sæson
– Det er da selvfølgelig rigtig ærgerligt at ryge ud, når vi var så tæt. Det var meget lige hele vejen igennem, hvilket det jo også gjorde spændende, og jeg var da overrasket over, at Chanel var så god til at holde hovedet koldt. Jeg fortryder ikke, at jeg tog udfordringen op, selvom jeg røg ud, da det var sjovt at prøve. Jeg synes altid, det er sjovt at prøve noget nyt, og derfor vil jeg heller ikke lave noget om eller fortryde noget. Jeg har dog lært, at jeg fremover skal tage konkurrencerne i tv mere seriøst, fortæller Boris til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-babe vender tilbage til skærmen
– Jeg synes, at det var en oplevelse for livet at være med i ‘Divaer i junglen’, og jeg kunne godt finde å at gøre det igen, hvor jeg så ville gå ind i det 100 procent som mig selv og ikke være så tilbageholdene, som jeg har været denne gang, fortsætter han og tilføjer, at det ikke var sværere at sige farvel til Mariyah i forhold til de andre deltagere.
– Det var præcis ligesom at sige farvel til de andre, og vi aftalte, at vi vil snakkes ved, når vi støder ind i hinanden herhjemme, forklarer han.
LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse
Se næste afsnit ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
Se klippet fra aftenens afsnit, hvor der for alvor er kamp om lejren.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Håber på graviditet og bryllup i 2019