Boris Laursen udgiver en bog

Senere på året udkommer Boris’ bog, men han har fået sin lillesøster til at skrive den.

Af Louise Vilsbøl - 31. maj 2017 kl. 14:14

I forrige uge udkom Fie Laursens bog, men allerede inden da havde bloggeren afsløret, at der var endnu en bog på vej. Denne gang handlede bogen dog ikke om hende selv, hun var nemlig blevet hyret som ghostwriter for en anden kendt person, men hun ville ikke afsløre, hvem der havde hyret hende.
Nu kan Realityportalen.dk dog fortælle, at det er hendes bror Boris Laursen, som var med i dette års udgave af ’Paradise Hotel’.
– Boris udgiver en bog, som skal hedde ’Gentleman’. Det er en biografi, hvor han får sin historie fortalt, da han aldrig har åbnet op, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Revet ned fra hylderne: Fie Laursen jubler over stor bog-succes
Derfor skriver Boris ikke sin egen bog
Selvom Boris på papiret er den mest veluddannede af de to søskende, idet han har færdiggjort både 9. og 10. klasse og efterfølgende er uddannet fitnesstræner, er det dog ikke ham selv, der skal til tasterne og skrive sin biografi. Det lader han i stedet sin lillesøster om.
– Det er fordi, han ikke kan lide at skrive, og forlaget syntes jeg skrev godt. Så han spurgte, om jeg ikke ville, da jeg kender hans historie, forklarer Fie.
LÆS OGSÅ: Chokerede reality-stjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand
Det er altså også forlaget People’sPress, der udgiver Boris’ bog. Og ligesom i Fies bog, hvor der var lagt op til den helt store afsløring, som viste sig at være en manglende tand, så vil Boris’ bog også være spændende læsning, garanterer lillesøsteren.
– Der er jo alt fra hans barndom, hvor han var så syg, at lægerne troede, han ikke ville overleve. Og så er der hans kærlighedsliv, og hvad der gjorde ham til en fuckboy, samt prinsessen Josefine jo – og en masse LA historier, fortæller Fie og fortsætter:
– Det super sjovt at skrive for min egen bror! Men det er sværere, synes jeg, da det kræver meget kommunikation, hvor med min egen historie var det jo min, men Boris skal rette mig en del.
Fie Laursen vil ikke uddybe, hvad det var for en sygdom, hendes bror led af, men fastslår, at han åbner op om det hele i bogen ‘Gentleman’.
Bogen skulle meget gerne udkomme indenfor et halvt år, men Fie har ifølge eget udsagn også gang i en bog mere, som hun dog ikke vil fortælle meget om. Det er også en, hun skriver som ghostwriter, og det eneste hint, hun vil give er, at det bliver en form for guide.
LÆS OGSÅ: Efter indrømmelser om løgn: Læserne flygter fra Fie Laursen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.