Boris Laursen dømt for spirituskørsel

Den nye paradiso er i dag blevet dømt i retten for tre gange spirituskørsel.

Af Emilie Holm Egebro - 26. januar 2017 kl. 10:47

Den 21. februar ruller en ny omgang ‘Paradise Hotel’ over skærmen, hvor Fie Laursens bror, Boris Laursen, er med blandt startcastet. Den kommende ‘Paradise’-hunk har dog haft hovedet fuld af lidt andre ting end ‘Paradise’ de seneste uger, da han i dag klokken 9.15 skulle i Retten i Hillerød, hvor han var tiltalt for spirituskørsel.
Tre gange i løbet af 2016 er Boris nemlig blevet taget med alkohol i blodet under kørsel. Første gang var den 12. marts med en promille på 0,85, anden gang den 11. maj med en promille på 0,70 og tredje gang den 27. maj med en promille på 1,34. Derudover var paradisoen heller ikke i besiddelse af sit kørekort.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline besvimede af analsex
Boris blev derfor i dag dømt for spirituskørsel og blev idømt 20 dages fængsel. Han kan dog slippe for at komme bag tremmer ved at sige ja til 40 timers samfundstjeneste, som skal udføres indenfor fire måneder samt en bøde på 2000 kroner og betaling af sagens omkostninger.  Her herskede der ingen tvivl om, at Boris ønskede det sidste.
Derudover får paradisoen fem års ubetinget frakendelse af kørekortet, som er trådt i kraft fra den 23. juni 2016 og hermed fem år frem.
LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 tvinger ‘Paradise’-deltagere til at blive gift
Boris har nu fået 14 dages betænkningstid i forhold til, om han vil modtage dommen eller anke den til landsretten. Hvis ikke han foretager sig noget, vil dommen træde i kræft.
– Kør aldrig bil, når du har drukket, var Boris’ eneste kommentar efter retssagen.
Paradisoens mor og søster, Fie Laursen, var også med til retssagen, og Fie har blandede følelser omkring udfaldet:
– Jeg synes, at fem år er alt for lang tid. Men han har jo gjort noget ulovligt, og han erkender det og håndterer det modent og godt. Det er mærkeligt, fordi jeg har siddet sammen med ham de to første gange, hvor han blev stoppet, og han har aldrig rigtig virkelig fuld. Men det sidder jo bare stadig i blodet, selvom man føler sig ædru, siger Fie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Nu bliver der meget mindre ‘Paradise Hotel’
Få en opsummering af sagen herunder:


LÆS OGSÅ: Her er årets ‘Paradise’-sang
LÆS OGSÅ: Fie Laursens bror er med i ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.