Boris Laursen afslører: Derfor har jeg droppet Instagram og YouTube

Boris Laursen har vilde planer, for nu vil han være et nyt og bedre menneske.

Af Louise Vilsbøl - 5. november 2019 kl. 11:04

I den nye sæson af ‘Kollektivet’ er det en mere lun og nede på jorden Boris Laursen, man oplever, end det tidligere, og det viser sig, at den tidligere ‘Paradise Hotel’-fyr da også har gang i en livsstilsændring af de helt store. Det afslører han på sin insta story.
LÆS OGSÅ: Boris afslører: Det skete der mellem mig og Simone
– Jeg øver mig rigtig meget, jeg vil gerne blive en bedre version af mig selv, og I fortjener lige en lille update, men jeg træt af bare at skulle poste et billede på Instagram, fordi der bare skal fyldes noget på i dag, der skal professionel fotograf på i den højeste kvalitet. Min Youtube – jeg er i gang med at få et hold på, så det bare bliver spændende fra start til slut, og der er intet, hvor man bare trækker tiden ud for at tjene penge, forklarer Boris på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
– Jeg øver mig også rigtig meget på min sang, jeg øver mig hver evig eneste dag, jeg vil rigtig gerne levere bedre musik til jer også. Ja, jeg vil gerne være en bedre version af mig selv, for den gamle Boris følte bare, der skulle postes noget for at poste noget, men nu kommer der tanker bag, der kommer indhold og motivation til jer, når I ser det, I kan blive inspireret også, det skal ikke bare være noget lort længere, det skal virkelig være seriøst. Der går lige et lille stykke tid enndu, men der kommer meget snart noget.
Ifølge Boris kommer der cirka til at gå to uger, før hans nye univers går i luften, og imellemtiden vil han poste små opdateringer om, hvad han laver
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single
LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden