Boris og Fie taler ud om spritkørsel: Der burde være en hårdere straf

Boris erkender, at det var forkert at køre spirituskørsel, men han er ikke helt tilfreds med politiet.

Af Louise Vilsbøl - 27. januar 2017 kl. 9:01

I går blev den kommende paradiso Boris Laursen, der er bror til bloggeren Fie Laursen, fundet skyldig i tre gange spirituskørsel ved retten i Hillerød, og dommen lød på 40 timers samfundstjeneste, en bøde på 2000 kroner samt fem års ubetinget frakendelse af kørekortet.
Da Realityportalen mødte Boris sammen med sin familie ved retten i Hillerød, var han meget fåmælt og ønskede ikke at udtale sig. Men nu tager han alligevel bladet fra munden og taler ud om sagen på Fies YouTube-kanal.
I videoen beder søskendeparret deres fans om ikke at dømme Boris, og de fastslår, at han har forstået, at han har gjort noget galt og roser ham for ikke at forsøge at løbe fra sit ansvar.
LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 tvinger ‘Paradise’-deltagere til at blive gift
Boris: Der burde være en hårdere straf
Selvom Boris erkender, at det var forkert af ham køre med alkohol i blodet de tre gange, han blev stoppet, så er han også chokeret over, at politiet ikke gør noget mere ved det.
– Politiet har bare sagt, det må du ikke, men du må gerne køre igen i morgen. Der har ikke været nogen konsekvens igennem det hele. Så det har bare været som om, at jeg har leget med det hele, og tredje gang får jeg det (kørekortet, red.) endelig taget, lyder det fra Boris, som ikke forstår, hvorfor politiet ikke har konfiskeret hans bil eller kørekortet tidligere:
– Det er ikke en konsekvens at sige, nu går du hjem og sover din brandert ud, og så kører du bare igen i morgen. Det lærer man ikke noget af. Jeg synes simpelthen, at der burde være en konsekvens. Jeg ved godt, at det er min egen skyld, og jeg har selv sat mig bag rettet, men jeg synes virkelig, at der burde være en konsekvens, første gang man gør det.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Nu bliver der meget mindre ‘Paradise Hotel’
Tager imod straffen
Efter gårsdagens dom fik Boris 14 dages betænkningstid til at beslutte, om han ville anke dommen til landsretten, men det lader til, at han allerede har truffet sin beslutning.
– Jeg har fået min straf, og jeg har taget imod den. Jeg færdiggør min straf. Det betyder også bare, at jeg har styr på mig selv, og jeg står ved det i stedet for at prøve og flygte fra det. Så er jeg bare ærlig og siger; hey, jeg har gjort noget forkert, bang. Videre i livet.
Se hele videoen med Fie og Boris herunder:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline besvimede af analsex
TAG TESTEN: Hvilken ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er du?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.