Boris afvist i 'Ex on the Beach' - Her & Nu

Boris afvist i 'Ex on the Beach'

Ifølge Boris så blev han afvist efter en casting på den nye sæson af ‘Ex on the Beach’.

Af Louise Vilsbøl - 24. november 2019 kl. 08:55

Netop nu skyder Discovery optagelserne til den fjerde sæson af succesprogrammet ‘Ex on the Beach’, som denne gang finder sted i meget eksotiske omgivelser i Brasilien, i gang. Startcastet har allerede indtaget villaen, og i de tidligere sæsoner har castet igennem sæsonen været præget af flere kendte ansigter fra andre reality-programmer.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie
Et af disse er Fie Laursen, som deltog i sæson 2 af programmet, og det kunne være nærliggende at tro, at hendes storebror ville gå i hendes fodspor, ligesom det var tilfældet, da hun havde deltaget i ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i Junglen’. Sådan bliver det dog ikke denne gang.
Det afslører Boris Laursen i en story på Instagram, hvor en af følgerne har spurgt, om rygterne er sande, og han deltager i sæson 4 af ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
– Jeg har været inde til samtale, men de afviste mig, jeg skal ikke være med, så nu skal jeg aldrig være med i EOTB, lyder svaret fra Boris Laursen.
Det skulle altså ikke være med hans gode vilje, at han ikke er en del af castet til den kommende sæson. Men hvad skyldes det så?
Realityportalen har været i kontakt med Discovery for at høre, om det er rigtigt, at de ikke har ønsket at have Boris Laursen med i programmet, og hvorfor de har afvist ham. De har dog ikke ønsket at kommentere på castet i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’, mens optagelserne er i gang, og det har altså ikke været muligt at få oplyst, hvorvidt Boris Laursen har været til casting og er blevet fravalgt.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os