Bordel, koma og Kardashians: Lamar Odom taler ud - Her & Nu

Bordel, koma og Kardashians: Lamar Odom taler ud

Khloé Kardashians eksmand lægger alle kortene på bordet.

Af Jonas Sand - 23. december 2016 kl. 21:55

Lamar Odom er tilbage på afvænning, hvor Khloé Kardashians eksmand én gang for alle vil forsøge at slippe af med sit misbrug af stoffer og alkohol. Her bliver han angiveligt fulgt af et tv-hold, der laver en serie om hans hårde kamp.
Den serie ligger formentlig et stykke ude i fremtiden, men allerede til januar kan han opleves på skærmen igen. Inden han gik i afvænning, satte han sig nemlig ned med dr. Travis Stork fra ‘The Doctors’ til et hudløst ærligt interview om sit liv og sin beslutning.
LÆS OGSÅ: Tilbage på afvænning: Lamar Odom klar med nyt tv-program
Her kommer de to blandt andet omkring episoden, hvor han for et år siden var tæt på at miste livet, da han blev fundet livløs på et bordel efter flere dage med druk og stoffer. Det viser en ny teaser, som kanalen har lagt ud.
Samtalen falder også på livet som en Kardashian, som Lamar Odom nåede at opleve i de fire år, hvor han var kærester med Khloé. Og så vrider han sig i den grad i stolen, da han bliver spurgt, om han stadig tager stoffer.
Herunder kan du få et smugkig på første del af programmet, der bliver fulgt op med endnu et interview, når Lamar Odom igen er ude:

LÆS OGSÅ: Nyt i skilsmissen mellem Khloé og Lamar
LÆS OGSÅ: Medier: Her er Khloé Kardashians nye fyr
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian afslører sex-tape med Lamar Odom
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.