Bookmaker: 'X Factor'-festen slutter for …

Får bookmakerne igen ret omkring, hvem der må forlade talentshowet?

Af Kenth G. Madsen og Jonas Sand - 17. marts 2017 kl. 17:55

Når seere og dommere i aften skal afgive deres stemmer, så bliver det efter al sandsynlighed Samanta Gomez, der trækker det korteste strå. I hvert fald hvis man skal tro bookmakeren Danske Spil, der nemlig giver hende den laveste odds på 2,05 for exit.
– Hun har statistikken imod sig, for hun stod i farezonen sidste gang, og det peger statistikken også på, siger Jan Trier, der er oddssætter hos Danske Spil, som dog understreger, at hun er talentfuld:
– Feltet i år er så ekstremt kompetent, og i nogle af de tidligere sæsoner – uden at forklejne nogen – så kunne hun måske have nået i hvert fald finalen, siger oddssætteren.
LÆS OGSÅ: Se listen: Det synger ‘X Factor’-deltagerne fredag
Statistikken imod sig
Hun har statistikken imod sig, da hun i sidste uge røg ud i omsang mod Martin Prytz, der blev stemt hjem af dommerne, og spørgsmålet er, om hun kan trodse statistikken og gå videre i talentshowet – noget, som drengene fra VKation formåede i sidste uge.
– Der er flere forskellige faktorer at tage højde for. Dels er de unge, så de rammer ind i et ungt segment, som formentlig sender mange sms-stemmer i deres retning. Det er lidt ligesom Citybois – de her synger altså bare bedre. Og så er det den sidste gruppe, og derfor vurderer vi ikke, at de ryger ud endnu, selv om vi giver odds 2,20 på at de ryger ud, siger Jan Trier.
I den mest bekvemmelige odds-afdeling ligger Mia og Chili, der virker urørlige i forhold til tårnhøje odds på 26 og 30.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Mia: Nu kæmper jeg for to

Her kan du se, hvordan Danske Spil vurderer aftenens deltagere.


LÆS OGSÅ: CHOK: DR fyrer ‘X Factor’-vært
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.