Bookmaker: De ryger først ud af ‘X Factor’

Danske Spils oddsætter har placeret ‘X Factor’-deltagerne fra top til bund.

Af Lykke Buhl - 5. marts 2021 kl. 15:16

Du har sikkert dine egne favoritter – og bundskrabere – hvis du følger med i TV2-sangkonkurrencen ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

Men bookmaker hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, har påtaget sig den svære opgave at beregne sandsynligheden for, hvem af liveartisterne, der går hele vejen og hvem, der bliver stemt hjem i årets ‘X Factor’-felt.

Og her vurderer han altså, at den nyeste tilføjelse til dommerbordet, dj Martin Jensen, bliver programmets helt store taber. Alle Martins tre artister er nemlig placeret i bunden hos bookmakeren.

Bookmakeren Mathias forventer, at Martin Jensens solister over 23 hurtigt er ude af programmet

Martin Jensens tre artister over 23 er Vilson Ferati, Dan Laursen og Hiba (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Så meget får jeg i løn

Mathias finder det mest sandsynligt, at enten Martins deltager Hiba eller Blachmans gruppe Neva & Ida ryger ud af sangkonkurrencen som de første. Og lige efter dem ligger Martins to sidste artister, Vilson Ferati og Dan Laursen, som dem, Mathias vurderer er i den største risiko for at ryge ud.

– Efter fredagens performance må man sige, at Neva & Ida samt Hiba stod som de svageste på dagen. Hvis vi tager Neva og Ida først, så var sangvalget Mad Hatter af Melanie Martinez måske ikke det, der appellerer mest til den brede befolkning. I Hibas tilfælde, så ramte hun ikke helt Billie Eilish’s Ocean Eyes, som hun skulle. Det er også en virkelig svær sang, men det gør altså, at hun ligger som svag favorit til at ryge ud fredag aften, forklarer bookmakeren.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Hvem vinder så det hele?

I den mere positive ende er det dommer Oh Land, som bookmakeren Mathias sætter sin lid til vinder det hele med én af sine unge solister.

Hans foreløbige top tre hedder nemlig Lucca på førstepladsen, Nikoline Steen Kristensen på en andenplads og så Blachmans store gruppe The Kubrix på en tredjeplads.

– Både Lucca og Nikoline klarede det virkelig flot på scenen. Men især Lucca havde det bedste overskud og ramte sangen rent. Hun har således også foreløbig indtaget førstepladsen til at vinde, forklarer Mathias og understreger, at alt dog kan ske, da han mener, årets ‘X Factor’ vrimler med stærke artister.

Danske Spils bookmaker spår gode vinderchancer til Oh Land og hendes unge solister

Nikoline, Solveig, Oh Land og Lucca. (Foto: Lasse Lagoni/TV2)