Bookmaker: De ryger ud af ‘Vild med dans’

Tror du, at bookmakeren får ret? Stem nederst i artiklen!

Af Lykke Buhl - 12. december 2020 kl. 14:53

Det står desværre ganske klart, hvem vi må sige farvel til efter aftenens ‘Vild med dans’. I hvert fald, hvis man spørger ‘Vild med dans’-ekspert og bookmaker hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

HOT NEWS! ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Sådan som han rangerer de fire tilbageværende par, så bliver det nemlig Albert Rosin Harson og Jenna Bagge, der ikke får lov til at komme med i finalen på næste lørdag.

– Oddsene siger, at det er Albert og Jenna, der skal hjem, efterfulgt af Nukâka og Silas. Men jeg har tidligere omtalt Albert som en ”dark horse”, og det holder jeg ved, forklarer bookmakeren Mathias Reimer Larsen.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson i sidste uges ‘Vild med dans’ (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

… Men alt kan ske!

Selvom det for Mathias Reimer Larsen – og dommerne – virker som om, at Albert og Jenna er det svageste led i dansekonkurrencen lige nu, så ved han også af erfaring, at alt kan ske i ‘Vild med dans’.

– Vi kan se på vores indskud, at Albert og Jenna er vildt populære. Så det skulle heller ikke undre mig, hvis de får lov at blive en uge mere, forklarer han.

– Indtil nu har vi set, at der er virkelig stor variation i dommerstemmerne, og at der nemt kan være 20 point mellem højeste og laveste. Det plejer at rette sig lidt til slut. Og det kan give Albert og Jenna en ekstra chance, hvis de høster mange seerstemmer, hvilket alt tyder på, forklarer han.

Tror du også, at det bliver Albert og Jenna, der ryger ud i aften?

  • Nej, jeg har et andet par i tankerne! (78%, 1.162 Votes)
  • Ja, desværre! (22%, 329 Votes)

Total Voters: 1.491

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: AV! Stor fyringsrunde i Bronuts