Bookmaker: 23 procent chance for abdicering under nytårstale

Oddsene har aldrig været højere for, at Dronning Margrethe kaster håndklædet i ringen og lader Frederik overtage tronen.

Af Ritzau - 30. december 2017 kl. 7:55
Årets nytårstale kan blive en begivenhed, der går ned i historien. NordicBet vurderer, at der er hele 23 procent sandsynlighed for, at H.K.H Dronning Margrethe benytter talen til at abdicere.
Det er aldrig sket, at en dansk monark er abdiceret frivilligt. Skal man tro spilleselskabet NordicBet, er der dog en vis sandsynlighed for lige netop dette scenarie, når H.K.H. Dronning Margrethe toner frem på skærmen Nytårsaftensdag klokken 18.
LÆS OGSÅ: Kongehusekspert: Nu kan Margrethe abdicere
I skrivende stund betaler NordicBet pengene beskedne fire gange igen, hvis dronningen abdicerer under talen, og de første indskud er allerede begyndt at rulle ind.
– Odds 4 er et ganske beskedent odds, når man tænker på, at en dansk monark aldrig er abdiceret. Men vi mener faktisk, sandsynligheden er til stede, og vi kan se, at flere af vores kunder er enige i den betragtning, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:
– Der er en del ting, som taler for, at dronningen vil abdicere. Kronprins Frederik fylder 50 år i 2018 og virker klar til at overtage embedet. Samtidig er der formentlig ingen, der vil bebrejde dronningen, hvis hun ønsker at tilbringe mere tid ved sin mands side, efter han er blevet syg.
LÆS OGSÅ: Knas i forholdet mellem kronprins Frederik og prins Joachim
Se alle nytårs-oddsene herunder:
Abdicerer Dronning Margrethe under årets nytårstale?
JA                           4,00
Nævner Dronning Margrethe følgende ord under nytårstalen?
Abdicere                             5,00
Prins Joachim                     2,00
Prinsgemalen                      5,00
Kronprins Frederik               6,00
Kronprinsesse Mary             6,00
Kongehuset                          4,50

LÆS OGSÅ: Margrethe og Henrik alene i julen: Svigtet af familien

Find flere spilmuligheder på www.nordicbet.dk under Specielle markeder – Danmark – Dronningens Nytårstale