'Bonderøven' på jagt efter ny hund: Malik passede ikke ind - Her & Nu

'Bonderøven' på jagt efter ny hund: Malik passede ikke ind

Familien er ikke i tvivl om, at de skal have en ny hund, men det skal ikke være en hund som Malik.

Af Lise Nygaard - 8. april 2017 kl. 10:55

Sidst i marts blev Kastanjegården en beboer fattigere, da Bonderøven Frank Erichsen mistede sin tro følgesvend, hunden Malik. Som det oftest er med hunde, var Malik elsket af hele familien, men han passede alligevel ikke helt ind, og familien vil nu prøve noget nyt.
– Vi ved, at vi skal have en ny hund, og vi ved også, at det ikke skal være en slædehund igen. Malik var ligesom det sidste levn fra dengang, jeg troede, at jeg skulle være pelsjæger, men så blev jeg bondemand, og Malik passede bare ikke rigtigt ind mere. Den nye hund skal nok være en labrador eller en anden jagthund, fortalte Frank Erichsen i sit oplæg ‘Det enkle liv’, han afholdte på Bremen teater i Købehavn mandag aften.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Gift ved første blik’-parrene
Malik blev 13 år gammel og har altså været en ven gennem hele livet for Franks børn Johan på 8 og Alma på 6. Men at være datter af en far, der jævnligt slagter dyr i haven, havde givet Alma et lidt andet forhold til hunden, end børn normalt har til deres kæledyr.
–  Hjemme hos os gør vi meget ud af at fortælle børnene, hvad vi spiser – og hvem vi spiser. Så sidder vi og snakker om, at det er Maren (En ko familien har haft, red.), vi sidder og spiser. Så kigger Alma over på Malik og spørger: “Far, skal vi egentlig ikke snart slagte Malik? Han er jo ved at blive gammel, og vi plejer at slagte dyrene, når de bliver gamle”. Så måtte jeg forklare hende, at det var lidt anderledes med Malik, griner Frank.
Malik er hverken blevet slagtet eller brugt til andre praktiske formål, men han har fået et rigtig fint gravsted, som man kan se i den næste sæson af ‘Bonderøven’.
LÆS OGSÅ: Dødsfald hos ‘Bonderøven’
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Kurs mod fjerne kyster skriver dansk tv-historie
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.