'Boligkøb i blinde'-par: Dette skal ændres i huset - Her & Nu

'Boligkøb i blinde'-par: Dette skal ændres i huset

Lea og Sebastian har lige et par ting, der skal laves anderledes i deres nye hus i Hvidovre.

Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2018 kl. 21:55

Der var for alvor dømt krise, da Lea og Sebastian for første gang så deres nedrivningsklare hus i Hvidovre i aftenens afsnit af ‘Boligkøb i blinde’.
Heldigvis for parret nåede arkitekten Mads Kappel Mikkelsen at ændre en hel del i deres nye hjem, inden de skulle flytte ind, og både Lea og Sebastian blev utrolig glade og begejstrede for huset.
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej
Det viser sig dog, at der lige er et par ting, der skal fikses, før alt er perfekt:
– Vi mangler jo ret mange af vores ting, da der var mange ting, der ikke var pakket ud og stadigvæk stod i kasser, da vi overtog det. Men generelt er det kun få ting, der skal ændres, da vi er meget tilfredse med huset. For eksempel er det vores gamle spisebord, der er brugt til computerbord i det lille værelse, og det er ikke særlig praktisk. Jeg tror, det har været en nødløsning fra Camillas side, fortæller Lea til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så der skal vi lige have fat i et ordenligt bord. I fremtiden skal det lille værelse også laves om til børneværelse den dag, vi får et barn. Vi går i fertilitetsbehandling nu, så det kan jo ske snart eller om noget tid. Det vides ikke.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

Glædeligt overraskede

Parret har bestemt været glade for deres deltagelse i programmet:
– Vi synes begge, at det har været super sjovt og helt vildt anderledes. Altså der er jo virkelig mange gentagelser, når man optager til sådan et program. Man skal virke overrasket mange gange, hvilket godt kan være lidt udfordrende, da man jo reagerer anderledes, når man ser noget første gang. Men det har virkelig været en god oplevelse. Og da vi så huset færdigt, tænkte vi bare: Wauw, hvor har de tryllet!, lyder det fra Lea.
– Vi var virkelig overraskede over, hvor meget de havde nået. Det var jo kun få ting, såsom en lampe der ikke var sat til, som de manglede. Vi er enormt glade for resultaterne, og de har virkelig ramt vores smag. Vi er dog nok heller ikke så kræsne, fortsætter Lea.
Se billeder af Lea og Sebastian fra optagelserne på programmet samt billeder af deres færdige hus i galleriet øverst.
Se ‘Boligkøb i blinde’ tirsdag klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører sønnens navn: Jeg troede aldrig, vi ville blive enige
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag