Bodil Jørgensen klar til ottende sæson af 'Badehotellet' - Her & Nu

Bodil Jørgensen klar til ottende sæson af 'Badehotellet'

Optagelserne til 8. sæson af ‘Badehotellet’ påbegyndes efter planerne her i foråret, og det glæder Bodil Jørgensen.

Af Kenth G. Madsen - 22. marts 2020 kl. 20:56

Bodil Jørgensen har været med i rollen som Molly Andersen i samtlige sæsoner af ‘Badehotellet’ på TV 2, og nu glæder hun sig til at tage hul på den 8. sæson af Danmarks populæreste tv-serie, hvor optagelserne efter al sandsynlighed påbegyndes til foråret.
– Der er rørende scener, og jeg kan godt lide tyngden i rollen som Molly, siger skuespilleren, der også glæder sig til igen at hilse på og være sammen med køkkenpigerne i en længere periode.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellets’ forfattere om krigen: Vi fik mange overraskelser
– Jeg er jo meget sammen med de unge piger i køkkenet, og de er en anden god grund til, at jeg elsker at komme tilbage, forklarer Bodil Jørgensen om samarbejdet med blandt andre Mia Højgaard, Ulla Vejby og Laura Kjær.
– Jeg kender dem så godt, så jeg ser frem til at høre, hvad de unge går og laver privat? uddyber den 58-årige stjerne, der fungerer som den erfarne alderspræsident i det selskab.
LÆS OGSÅ: Turdelduerne fra ‘Badehotellet’: Sådan har vi det privat
Bodil Jørgensen står lige nu på plakaten i ‘Den skaldede Frisør – The Musical’ i Scandic Falokoner i København. Forestillingen er kraftigt inspireret af Susanne Bier-filmen fra 2012, hvor hun også var på rollelisten.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single