'Blondie': Her er min nye kæreste

Den blonde ‘Kongerne’-deltager har droppet single-tilværelsen til fordel for ny kæreste.

Kongerne
Af Silje Biørnstad - 5. august 2014 kl. 10:13

Om ikke så længe toner Trine Torp Steffensen aka ‘Blondie’ frem på skærmen, når Kanal 5 blænder op for ‘Kongerne – Helt til Hest’, hvor de vilde festkonger indtager trekantsområdet.
Her møder vi ‘Blondie’ som en festglad singlepige, men efter optagelserne til programmet sluttede, blev tilværelsen som single byttet ud med kæreste-livet for ‘Blondie’.
Hun  har nemlig fundet sig en kæreste, og selvom kærestestatusen er ny, har turtelduerne dog kendt hinanden længe.

Det ny-forelskede par. (Foto: Privat)

Det ny-forelskede par. (Foto: Privat)


– Jonas og jeg har kendt hinanden i 10 år, hvor vi mødtes for første gang i Friheden Skøjtehal, og siden har vi holdt kontakt, og vi har haft mange fællesvenner. Derfor synes jeg, det er en smule sjovt, at det først er nu på vores “gamle” dage, at vi har fundet sammen. Vi har på skift haft kærester, og vi havde slet ikke set på hinanden med de øjne, som vi gør nu, siger ‘Blondie’ til Realityportalen.dk og uddyber:
– Lige inden optagelserne til den nye sæson af Kongerne kyssede vi lidt, men det var mest når vi var fulde, og jeg tænkte ikke så meget mere over det, men da jeg kom hjem fra optagelserne (12. juli), skete der bare noget helt særligt mellem os, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Knaldperlens feriemareridt: Pludselig udbrød der krig
Ny sæson af ‘kongerne’ er ikke udelukket
‘Blondie’ var single i sæsonen af ‘Kongerne’, og hun er da heller ikke sikker på, hvorvidt hun vil deltage i programmet fremover, nu hvor hun har Jonas.
– Lige nu går det rigtig fint med at være en del af Kongerne, samtidig med at jeg er kærester med Jonas. Vi stoler 110 procent på hinanden. Det er tidligere set, at folk har været med, men har haft kærester – så i princippet ville det også kunne gå for os, men nu må vi se, hvad der sker længere hen. Hvis det passer med uddannelse og så videre, vil jeg ikke kunne udelukke en omgang mere, siger den blonde reality-babe.
LÆS OGSÅ: Blondies bedste partyferie: Intet stikker ferie med ‘Kongerne’
Romantisk fyr på 23 år 
Realitybaben, som har en travl hverdag, sætter stor pris på de ting, hendes kæreste gør for hende.
Trine og Jonas nyder sommeren med en dejlig stor is . (Foto: Privat)

Trine og Jonas nyder sommeren med en dejlig stor is . (Foto: Privat)


 Jonas er en rigtig varm, kærlig og romantisk fyr på 23 år. Jeg er en rigtig lille prinsesse, som elsker romantik og forkælelse, hvilket han bare er så god til. Han holder døre for mig, vækker mig med morgenmad og kaffe på sengen, og han er bare en fyr, som er helt nede på jorden, fortæller hun.
– Der er ofte meget gang i mit liv, og i perioder kan jeg have travlt, og der er det rart for mig, at have fundet en som Jonas, som kan få mig til at slappe af. Jeg nyder og værdsætter hver eneste ting han gør for mig, fortæller Trine.
LÆS OGSÅ: Foxys værste sommer: Min ex efterlod mig i Grækenland
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.