Blondie: Derfor er det slut med 'Kongerne'

Uforglemmelige oplevelser og fantastiske mennesker i ‘Kongerne’ bliver til minder for Blondie, der har valgt at forlade programmet.

Af Mikkeline Andersen - 2. december 2014 kl. 17:50

Trine Blondie Steffensen er den tredje ‘Konge’, som har valgt at sige farvel og tak til programmet efter hjemkomsten fra Thailand. Det har ikke været nogen nem beslutning, erkender hun.
– Årsagen er, at jeg er i fuld gang med min uddannelse som hotelreceptionist, og så har fået verdens bedste kæreste. Derfor må jeg desværre melde mig ud af “Kongefamilien”, siger Blondie til Realityportalen.dk og understreger:
– Det har været en lang og svær beslutning, fordi det er blevet en stor del af mit liv. Men jeg har fundet ro med min beslutning om det, og jeg er meget spændt på at starte på min elevplads på onsdag.
LÆS OGSÅ: Blondie: Her er min nye kæreste
Kommer til at savne sammenholdet

fff

Blondie kommer til at savne alle de andre Konger. (Foto: Janus Nielsen / Kanal5)


En fuldstændig fantastisk oplevelse, så kort kan Blondie beskrive sin medvirken i ‘Kongerne’, og derfor har kongen absolut ikke fortrudt, at hun har festet og drukket for rullende kameraer.
– Tænk, at jeg har fået muligheden for at møde en masse fantastiske mennesker og oplevet de ting, som jeg har. Det har været en fantastisk rejse, som har udviklet mig rigtig meget. Både fysisk og mentalt, siger blondie og erkender:
– Jeg kommer til at savne det sammenhold, vi har, og alle de fede oplevelser. Man får et helt unikt bånd til hinanden, og man lærer hinanden at kende på en helt vildt personlig måder.
Ligesom Foxy er Blondie også begejstret for deres sidste tur til Thailand, men modsat sin kvindelige ‘Konge’-kollega udelukker hun ikke, at hun i fremtiden kan tone frem på skærmen.
– Lige nu er jeg færdig med fjernsyn, men man ved aldrig, hvad der kan ske. Måske dukker der noget nyt og spændende op til mig.
LÆS OGSÅ: Derfor jubler Blondie ikke over Jylland
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.