Blogger: Det lægger dine følgere mærke til

ANNONCE: Dette er annonceret indhold, der er udarbejdet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i indlægget. Er du blogger, har du ofte en større skare af følgere, der nærmest følger dig dag og nat. Det er selvfølgelig vild fedt. Hvis du vil være blogger, skal du dog være opmærksom på, at dine følgere lægger mærke […]

Af Annonce - 17. august 2019 kl. 6:00

ANNONCE: Dette er annonceret indhold, der er udarbejdet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i indlægget.
Er du blogger, har du ofte en større skare af følgere, der nærmest følger dig dag og nat. Det er selvfølgelig vild fedt. Hvis du vil være blogger, skal du dog være opmærksom på, at dine følgere lægger mærke til rigtig mange ting. Det er ganske få ting, der går forbi deres næse, selvom du egentlig tror, at det kun er dit ansigt, der er i fokus, når du lægger en story på Instagram, YouTube, Snapchat, Facebook eller et andet socialt medie.
Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvad det egentlig er, dine følgere lægger mærke til, når du kommunikerer med dem for eksempel på sociale medier. Læs med her.

Alt i dit hjem

Når du er blogger, er det meget almindeligt, at du tager billeder og videoer, mens du er derhjemme. Det betyder, at dit hjem bliver udstillet, selvom det måske ikke er det, der var pointen. Det kan betyde, at du pludselig får en masse spørgsmål til din indretning.
Det betyder også, at der er nogle, der får et behov for at gøre lidt ekstra ud af sit hjem, når nu dine følgere ser alt i krogene. Føler du pludselig for at udskifte den gamle sofa, er det ikke unormalt. Du kan se mere her på Trademax, hvis du er nået til det punkt.
Det behøver dog ikke nødvendigvis at være møbler, du ønsker at pifte op. Det kan også være, at dine vægge er ved at trænge til en omgang med malerrullen. Finder du en lækker farve, er det helt sikkert også noget, dine følgere vil lægge mærke til.

Hele din garderobe

Din garderobe er selvfølgelig også noget, dine følgere vil lægge mærke til. Det kan være de forskellige former for outfits, du har på, når du blogger foran kameraet.
Her skal du tænke på hele dit outfit. Dine følgere er nemlig vildt skarpe og fanger det hele. Du bliver derfor vurderet fra top til tå. Hvis du vil imponere hele vejen igennem, skal du derfor også tænke på dit valg af fodtøj.
Et par Crocs er måske ikke altid vejen frem. Det kan i stedet for eksempel være et par lækre Billi bi støvler eller sko fra et af dine favoritbrands. Det vigtigste er blot, at du tænker hele dit outfit igennem, hvis du vil imponere dine følgere med din garderobe.

Steder, hvor du færdes rundt i byen

Det er ikke kun dit hjem og din påklædning, som dine følgere sætter under lup. Det er også, hvor du færdes henne. Det kan være alt fra, hvor du træner, til hvor du tager hen og spiser. Der kan for eksempel være mange følgere, der spørger ind til, hvor du har fået noget lækkert mad, hvis du har taget billeder af det til din blog.
Kort sagt er der mange forskellige ting omkring dit liv, som dine følgere holder øje med. Det er noget, du skal tænke over, hvis der er bestemte ting, du ikke ønsker at dele med dine følgere, eller som de ikke skal spørge ind til.