Blev slået i finalen: Vi græd dagen efter

Anne og Lena havde følelsesladet samtale dagen efter, at sejren gled dem af hænde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. november 2020 kl. 20:55

De var så tæt på. Og alligevel så langt fra, da Mads Eg Andersen snuppede trofæet og nu kan kalde sig vinder af ’Den store Bagedyst’ 2020.

For Lena og Anne var det en følelsesmæssig rutsjebane at være med i kagelegen på landsdækkende tv, afslører de overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Amalie viser babyen frem

– Selve det, at vi ikke vandt, var ikke hårdt. Det var bare en forløsning af, at nu var det slut, fortæller Lena, der sørgede for at bearbejde oplevelsen sammen med Anne.

– Vi talte sammen dagen efter via Facetime, og vi græd. Det var lettelse og udmattelse, for vi har været så meget sammen, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

Ligesom Mads skulle Anne og Lena knokle ekstra meget i de sidste optagedage, hvor semifinale og finale blev optaget lige efter hinanden.

– Så vi havde to dage til at øve de to programmer derhjemme. Vi ville det så gerne og brændte så meget for det. Jeg sov næsten ikke til sidst – eller spiste. Men jeg ville ikke have været det foruden. Jeg fortryder det ikke, fortæller Lena.

Hun sov primært, mens de var indlogeret på et hotel i forbindelse med optagelserne, for derhjemme ville hun hellere stå og øve i køkkenet end at sove.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

– I lejligheden var det så lidt, jeg fik sovet. På hotellet kunne jeg ikke stå i mit køkken, hvilket var godt for mig, for så kunne jeg ikke gøre noget. Derhjemme følte jeg ikke, jeg havde tid til andet end at stå i køkkenet.

For Anne kom det ikke som det store chok, at det var Mads og ikke hende, der snuppede trofæet.

-Jeg tror, jeg havde sat mig op til det. Jeg havde forventet det lidt. Og han fortjente det. Men jeg havde ikke givet op på forhånd. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ønskede at vinde, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christopher testet positiv for corona: Udskyder turné