Blachmans smertehelvede: tvunget til at gå med stok

Tomas Blachman er nødsaget til at gå med stok under bootcampen på Egeskov Slot i aftenens afsnit af ‘X Factor’.

X Factor
Af Kenth G. Madsen - 10. februar 2017 kl. 13:35

Thomas Blachman må støtte sig til en stok, når han i aftenens afsnit af ‘X Factor’ tager imod deltagerne på Egeskov Slot, hvor et nyt udskilningsløb finder sted oven på 5 Chair Challenge. Gennem hele optagelsesforløbet har han været plaget af smerter, der går fra ryggen ned i benet, som det er typisk, når man rammes af diskusprolaps.
Lidelsen fortæller han kort om i programmet. Men overfor Realityportalen.dk uddyber Thomas Blachman, at han er ramt af den ryglidelse, som dobbelt så mange mænd som kvinder rammes af om året.

Blachman må bruge stok i aftenens ‘X Factor’ (Foto: DR)


SE BILLEDERNE: ‘X Factor’-Morten har smidt 13 kilo
– Jeg har i en periode haft en forkert arbejdsstilling og har ved hjælp af legemsøvelser udbedret skaden. Nu er jeg mere vital end nogensinde, men tak for omsorgen, siger Thomas Blachman til Realityportalen.dk.
Se med i aften kl. 20.00 på DR1, når de endelige deltagere til næste fredags live-shows skal findes. Mon ikke Blachman alligevel er klar med nogle guldkorn, selvom han er i smerter?
LÆS OGSÅ: Blachman tog fejl: ‘Fyhnen Sisters’ har kærester
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Victor nægter at blive opereret for dårligt syn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.