Blachman om Martin-afbud: Hvad fanden er det for noget pis

Remee og Blachman forstår ikke, at den tidligere ‘X-factor’-vinder ikke ønsker at deltage i årets opsamlingsshow.

Af Mikkeline Andersen - 16. december 2014 kl. 8:47

Når DR 1. juledag blænder op for et opsamlingsprogram med ‘X-factors’ 20 største stjerner, så bliver det uden 2008-vinderen Martin Hoberg Hedegaard, selv om han ubetinget er Danmarks mest succesfulde deltager i talentshowet.
– Martin hverken kan eller bør løbe fra, at han har været med i ‘X-factor’, men det er selvfølgelig hans egen beslutning ikke at være med i opsamlingsprogrammet, siger Remee til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne vender programmet ryggen
En underlig beslutning

Thomas Blachman har nu kun to grupper tilbage. (Foto: DR)

Thomas Blachman synes det er noget fis, at Martin ikke gider deltage i DR’s opsamlingsshow. (Foto: DR)


Remees dommerkollega i talentshowet er knap så forstående overfor Martins beslutning.
– Jeg synes, det er underligt, at Martin ikke vil være med, for ‘X-factor’ gjorde noget godt for ham. Så det, synes jeg, er højrøvet, altså, hvad fanden er det for noget pis, siger Blachman og fortsætter:
– Men han må sgu selv om, hvis han vil stå ved det, han har lavet. Jeg har ikke lavet noget, som jeg ikke kan stå ved, og jeg har haft det sjovt, mens jeg gjorde det. Så jeg synes, det lyder mærkeligt, at han ikke vil være med.
Martin har været med til at skrive Shaka Loveless’ sang “Dengang du græd”, og så har han spillet bas i Christophers “Told you so”.
– Jeg synes, han er den bedste sanger, der har været i ‘X-factor’ nogensinde, og han er den bedste sangskriver i Danmark. Han er genial, og jeg ønsker ham det bedste, lyder de rosende ord fra Remee.
Se Martins ‘X Factor’-audition fra 2008 herunder:

LÆS OGSÅ: Blachman i sorg over DR-beslutning
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.