Blachman og Martins venskab: Nanna skal ikke bekymre sig

Blachman og Martin Jensen har et helt specielt venskab, men Nanna skal ikke være nervøs for, at de rotter sig sammen mod hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. februar 2021 kl. 18:55

Det kan hurtigt komme til at lyde som et romantisk forhold, mere end det lyder som et venskab, når man beskriver det, der er opstået mellem 57-årige Thomas Blachman og 29-årige Martin Jensen.

Men ifølge Blachman kommer bromancen ikke i vejen, når de de næste mange fredage skal kommentere på hinandens arbejde.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

– Det kommer ikke til at gå ud over vores evne til at gå i clinch med hinanden på live tv. Det vil jeg personligt gøre alt for, at det ikke skal hedde sig. At nu er vi så kedelige, og nu er vi så gode venner, at der ikke er nogen, der tør sige noget. Sådan har vi det ikke sammen. Vi kommer til at sige vores oprigtige mening hele tiden, siger ‘X Factor’-dommeren, der glæder sig til første show.

Også Martin Jensen ser frem til at være i selskab med Blachman i aften. Selvom ingen deltagere bliver stemt ud i første program, er der stadig meget på spil.

– Jeg glæder mig virkelig til, at vi skal sidde live sammen i de stole og sidde og snakke om de her kære artister, der kommer ind foran os, siger han.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører nye detaljer: Derfor bliver jeg ‘X Factor’-vært

Alle mod alle

Men selvom Thomas Blachman og Martin Jensen ser frem til at sidde til bords med hinanden og har det så godt sammen, så har det på ingen måde betydning for konkurrencen.

Fredag aften kan de godt se bort fra venskabet.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

– Det er ikke noget, Nanna skal bekymre sig om på nogen måde. Der bliver ikke skabt nogle fronter. Det kommer ikke til at ske. Det er alle mod alle. Venner er altid på en eller anden måde kolleger og konkurrenter, jeg kan ikke skelne. Der er ikke noget, der er helligt, forklarer Blachman.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakoozas afløser: Her er den nye ‘X Factor’-vært