Blachman og DJ Martin skælder ud: Få den væk for fanden

Det vækker sure miner hos dommerne, da piger med ukuleler erobrer scenen i aftenens ‘X Factor’.

Af Kenth G. Madsen - 15. januar 2021 kl. 12:33

I aftenens ‘X Factor’ kan man opleve audition-deltageren Victoria træde frem med ukulelen og hun klimprer løs. Helt uskyldigt kikser hun et par gange og starter forfra, og det bliver startskuddet til et opgør med et forhadt strengeinstrument.

– Kan vi ikke undgå den der. Få den væk for fanden, siger Blachman, mens Victoria ikke lige fanger, hvad han mener. DJ Martin prøver at ”oversætte” for hende, og Oh Land gør i samme åndedrag de herrer opmærksom på, at ukulelen altså er blevet det populæreste instrument på YouTube, når brugerne optræder musikalsk. Det faktum bliver de dog ikke formildet af.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager åbner op om psykiske lidelser

– Ja, det kan da godt være, men det lyder ad helvedes til. Jeg kan ikke lide den. Det er en lorteguitar og den skal ikke være her, fastslår DJ Martin mavesurt, og fortsætter:

– Vis mig en koncert, hvor Beyonce, Taylor Swift eller Lady Gaga spiller ”Okolulu”? Det er et skodinstrument, som skal ud af denne verden.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor virkede Mathias arrogant under speeddaten

Herefter får de efterfølgende ukulele-deltagere ikke en særlig let gang på jorden.

– Du skal smadre det instrument, siger Blachman til den næste deltager, og DJ Martin følger op med verbale hug.

– Det kan ikke være meningen, at 16-årige piger kommer ind med den der, fordi de ikke kan finde ud af at lære at spille på en rigtig guitar, siger han videre.

LÆS OGSÅ: Hævnen er sød: Martin Jensen giver Blachman igen

Men dommerne må trods hadet til den kleine guitar bøje sig i støvet de gange, hvor deltagernes høje sanglige kvaliteter alligevel formår at sende dem videre i talentkonkurrencen.

Se ‘X Factor’ i aften kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes skræk: Frygter fødslen