Blachman afslører særligt forhold til Mads: Vi har et godt venskab

Mads har ramt dommer Thomas Blachman lige i hjertet.

Af Rikke Lynge - 2. april 2022 kl. 10:55

Den populære ‘X Factor’- deltager Mads Moldt på blot 16 år har på rekordtid skulle stå på egne ben, da han er flyttet fra Frederikshavn til København for at medvirke i ‘X Factor’, men ifølge Mads’ mor, er hun tryg ved, at Thomas Blachman passer på ham.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ får store konsekvenser for deltager

Hun kalder Thomas Blachman for en papfar, men der er Blachman ikke enig.

– Mine deltagere er ikke mine børn, men jeg kan bare rigtig godt lide Mads. Jeg har jo selv teenagebørn, så jeg føler, jeg ser ham, og han føler, han bliver set. Jeg kan virkelig godt lide ham, fortæller Blachman til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Tina Lund deler rørende video: Svært at være væk fra sine børn

Blachmans forhold til Mads er ikke et forhold, han hvert år oplever med en deltager.

– Han er så langt væk hjemmefra og sidder alene på et hotelværelse, så det, synes jeg, forpligtiger, når han er den yngste deltager. Der er mange ting i ham, som rammer mig på mange måder, fortæller Blachman og fortsætter:

– Jeg synes, vi har et rigtig godt venskab, må det være, forklarer Blachman om det unikke forhold til Mads.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Læs mere om