Blac Chynas vilde mål: Vil tage 45 kilo på

Den 28-årige model og kommende mor har et mål om at tage 45 kilo på under graviditeten.

Af Louise Vilsbøl - 10. juni 2016 kl. 18:55

Blac Chyna har sat sig et vildt og noget utraditionelt mål i forbindelse med sin graviditet. Hun vil nemlig gerne tage hele 45 kilo på. Den 28-årige model, som venter barn med Rob Kardashian, fortæller nemlig på sin Snapchat, at hun vil leve godt under sin graviditet.
– Mit mål er at tage omkring 45 kilo på under graviditeten. Jeg giver den gas, og jeg kommer så stærkt tilbage, fortæller Blac Chyna på sin Snapchat, imens hun spiser en pose chips.
Og selvom det lyder som en joke, så lader det til at være ramme alvor. Blac Chyna er allerede godt i gang med at indfri det vilde målet, hvilket hun deler med sine følgere på Snapchat. Modellen har allerede taget cirka seks kilo på.
– Jeg er gået fra fra 69 kilo til 75 kilo. Og hvis I undrer jer, så har jeg en rigtig god graviditet i forhold til ‘Kings’ (Chynas 3-årige søn, som hun har med rapperen Tyga). Jeg er ikke dårlig om morgenen, jeg craver ikke noget specielt, kun at baby snart kommer ud, lød det fra Blac Chyna i en video på Snapchat.
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian kan tjene millioner på kommende bryllup
Ikke noget energi
Selvom Blac Chyna ikke har noget imod, at tallene på vægten stiger, er der dog visse ulemper ved at være gravid, fordi hendes energiniveau ikke er det samme som tidligere.
– Jeg ville ønske, jeg havde mere energi til at stå op for at lægge makeup. Så ville jeg lægge en hel del flere billeder op, men jeg har desværre ikke energien til det, fortæller Blac Chyna på sin Snapchat.
Rob Kardashian og Blac Chyna ligger ikke på den lade side. De er også ved at arrangere deres bryllup, samtidig med at optagelserne til det nye show ‘Rob & Chyna’ er i fuld gang.
Se hele Blac Chynas Snapchat her: 

Se billederne af Rob Kardashian og Blac Chyna øverst i galleriet. 
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian er tilbage på tv
LÆS OGSÅ: Kardashians ikke ikke inviteret til Robs bryllup
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.