Blac Chyna viser Kardashian-baby frem - Her & Nu

Blac Chyna viser Kardashian-baby frem

Her er det første billede af Rob Kardashians første barn.

Af Louise Vilsbøl - 27. maj 2016 kl. 19:20

På sin Instagram-profil har Blac Chyna delt det første billede af sit og Rob Kardashians kommende barn. Og med billedet følger en kærlighedserklæring af de helt store.
– I lang tid følte jeg, at King (Blac Chynas 3-årige søn, som hun har med Tyga, red.) ville blive enebarn. At han var min største velsignelse, og at vi skulle leve lykkeligt til vores dages ende bare os to. Jeg ledte ikke længere efter kærlighed, fordi jeg troede, at jeg havde alt, hvad jeg havde brug for, skriver hun og fortsætter:
– Men se på Gud! Her er jeg, forlovet og skal giftes med en af de mest fantastiske mænd jeg kender, som elsker King og jeg betingelsesløst, og vi venter endnu et bundt af lykke. Jeg vil bare sige; Giv aldrig op og bevar troen, for eventyr går i opfyldelse.
Og der er da heller ingen tvivl om, at Rob Kardashian glæder sig til at blive far for første gang. Hans Instagram er også fyldt med kærlighedserklæringer, og i et interview med E! tidligere på måneden fortalte han, at han glædede sig til alt – ALT.
LÆS OGSÅ: WOW: Er der Kardashian-tvillinger på vej?
LÆS OGSÅ: Kommende Kardashian-kone tager navnet for penge


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.