Blac Chyna droppede 18-årige kæreste: Han gjorde en anden kvinde gravid

Det var Blac Chyna, der af gode årsager gjorde forholdet forbi.

Af Jonas Sand - 21. juni 2018 kl. 20:55

I går kom det frem, at forholdet mellem 29-årige Blac Chyna og den 18-årige rapper YBN Almighty Jay var forbi. Den unge rapper bekræftede bruddet på de sociale medier, hvor han slog fast, at det var ham, der droppede realitystjernen. Det er dog ikke nødvendigvis sandheden.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Mai Manniche får medhold i ‘Familien fra Bryggen’-ringdramaet
I hvert fald ikke hvis man skal tro normalt velinformerede TMZ. Mediet har talt med en kilde tæt på Blac Chyna, der fortæller, at det faktisk var hende, der stoppede forholdet. Ifølge kilden har YBN Almighty Jay haft svært ved at holde fingrene fra andre kvinder, og han har blandt andet haft for vane med at skrive til fremmede kvinder på de sociale medier og hænge ud en masse kvinder, når han har optrådt.
Derudover har parret skændtes en del på det sidste, og det hele fik altså Blac Chyna til at skride. Derudover mistænker Blac Chyna, at kæresten har gjort en anden kvinde gravid under forholdet. En kilde tæt på rapperen siger dog til mediet, at det endnu ikke er bekræftet, at han skal have en baby.
Uanset hvad årsagen er, og hvem der gjorde det forbi, så er der én ting, som de to er enige om; de er ikke længere kærester.
LÆS OGSÅ: Blac Chyna raser: Sådan ødelægger Kardashian-familien mit liv
LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’