Bitterfissen nakker Numse-Rasmus

Kendis-bloggeren Bitterfissen, som er kendt for at rifle kendte og især realitykendisser, har nu kastet sin “kærlighed” på Numse-Rasmus, og han er ikke bleg for at give svar på tiltale.

Af Louise Vilsbøl - 4. juli 2012 kl. 14:15

Hun elsker gåsebryst og fernet branca, men hun hader langt de fleste reality-deltagere, og her er Numse-Rasmus ingen undtagelse. Måske kunne han have undgået Bitterfissens vrede, hvis han ikke havde det med at stikke følehornene lidt frem og sige sin mening – men udover fyldige numser, så elsker Rasmus ærlighed og at stikke lidt til  folk, og her er Bitterfissen ingen undtagelse.
Således har Rasmus forsøgt at invitere den tidligere anonyme blogger på date. Men selvom kvinden bag Bitterfissen har afsløret sig selv som Jeanett Veronica Hindberg, så lever hendes alterego Bitterfissen dog i bedste velgående, og ingen af de to er tilsyneladende interesserede i at gå på date med Numse-Rasmus.
– Ham Numse-Rasmus er fandme lige så besat af mig, som han er herpesramt. Ikke fordi jeg kan tillade mig at rakke ned på folk med kønssygdomme, har trods alt kronisk klamydia og eviggrynet udflåd, men nu gør jeg det alligevel! Han er jo kraftedemig en omvandrende smittefare for befolkningen, skriver Bitterfissen på sin blog.
LÆS OGSÅ: Rasmus: Jeg gør det for min mor
Rasmus inviterer til offentlig dans
Ovenstående er dog blot en del af et helt indlæg, hvor Bitterfissen beskriver sine følelser omkring Numse-Rasmus, som hun venligst beder om at holde sig væk fra hendes facebookside. Her har han ellers over den sidste måneds tid forsøgt at få Bitterfissen til at danse med sig. Men nu tager Rasmus til genmægle i et åbent brev til realityportalen.dk.

Numse-Rasmus giver Bitterfissen svar på tiltale


– Nu er tiden kommet til at jeg for engang for alle sætter Danmarks mest beskidte mund på plads. Her taler jeg om Bitterfissen, som elsker at svine alle mennesker til uden omsvøb og respekt for sine medmennesker. Det er så sygt, at et menneske kan leve i sådan en verden og have det godt med sig selv. Men jeg, Numse-Rasmus fra Singleliv, er mere end utilfreds med Bitterfissens optræden, som er så usmagelig og umoden. Hun må være en enfoldig kvinde med et lavt selvværd og ingen værdi for sig selv, skriver Rasmus og fortsætter:
– B.B udvis en respekt overfor dine medmennesker på denne jord, eller er du bare plantet på en anden planet? B.B jeg accepterer dig og respekterer dig, som jeg gøre ved alle, der gør det samme ved mig. Men udviser man ikke en smule sund fornuft og pli, bliver du stillet i et mørkt lys. Jeg har intet til overs for dig, du burde ikke gemme dig bag skærmen og lege dronningen med den beskidte mund, kom frem i lyset og lad os møde til en offentligt debat i Aftenshowet eller Go’ Aften Danmark – eller vil du bare blive ved med at svine folk til uden hæmninger og respekt for andre mennesker i kendis-verdenen? spørger han og slutter på trods af de tidligere afslag på sine dates-invitationer til Bitterfissen med endnu en invitation.
– Du må være usikker på dig selv og din måde at være på. Hermed er der afsendt en invitation til bitterfissen om hun tør møde til en konstruktiv debat med Numse-Rasmus i offentligt forum.
LÆS OGSÅ: Mitchels selvmål talte dobbelt
Håb for tv-debat med Bitterfissen?
Der er dog ikke noget, der tyder på, at Rasmus får sin vilje og får Bitterfissen til at stille op til konstruktiv debat i et offentligt forum. Bitterfissen eller hendes ”dukkefører”, som Jeanett Veronica Hindberg kalder sig selv, har aldrig udvist interesse for tv-optrædener.

Bitterfissen er ikke interesseret i en tv-debat med Rasmus


Og den afsluttende besked i indlægget med afslag til Numse-Rasmus, inden et indlæg med billedet øverst i artiklen, er da heller ikke til at tage fejl af.
– Bol dig selv i røven med en pigtrådskølle – Bethany gør det i hvert fald ikke. Ikke nu. Ikke nogensinde. Du er jo fandme så lam i bøtten, at man kunne flå hjernen ud på dig, uden det ville ha’ nogensomhelst effekt. Bethany tænder på vid, magt og status. Du har intet af det. Vil hellere kneppe en hjemløs af medlidenhed, end jeg nogensinde vil på date med dig.
Realityportalen har efterfølgende spurgt Bitterfissen, om hun har noget at tilføje til Rasmus’ svar på tiltale, og her lød svaret: Jeg synes, mine svar siger det hele. Han har jo saftsusemig rendt efter mig som en hjemløs efter brødkrummer! Han må kunne li’ mine sandheder. Og hun har ikke planer om at stille op til en tv-debat med Numse-Rasmus.
– Nej, for pokker! Manden er jo det mest medieliderlige vest for Skåne. Det gider Bethany sandelig ikke rode med. Ville også være synd at ydmyge ham på den måde. Jeg er trods alt god på bunden af honninghjertet, og han har jo ikke en chance mod mig.
Hvad mener du, kan Rasmus lide Bitterfissens sandheder, eller skal Bitterfissen udvise respekt for sine medmennesker og gå i konstruktiv debat med Numse-Rasmus i et offentligt forum – helst på tv? Skriv din kommentar under artiklen eller på facebook.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.