Bitter Yakub om 'Paradise'-exit: En umulig opgave

Blot tre dage i de dejlige omgivelser i Mexico blev det til for Yakub, der skuffet må vende hjem til Danmark.

Af Mikkeline Andersen - 13. februar 2014 kl. 8:57

Ved gårsdagens parceremoni på ‘Paradise Hotel’ havde Michael og Yakub haft som mission at forbande en af pigerne, men ingen af fyrene valgte den forbandede pige, Nadia, og derfor skulle Michael og Yakubs skæbner afgøres af de andre drenge.
– Da missionen mislykkedes, og det var op til drengene, så vidste jeg, at løbet var kørt. Michael havde haft muligheden for at vise de andre tillid, og de mere eller mindre kendte ham som person. Jeg kom udefra og havde ingen chance, siger en skuffet Yakub til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Tre dage for mig på ‘Paradise’ var to måneder og 27 dage for lidt.
LÆS OGSÅ: Kommende paradiso går i storebrors fodspor
Forkert taktik
Det er altid svært at være ny på ‘Paradise Hotel’, fordi de andre har haft mulighed for at lære hinanden at kende, forklarer Yakub. Alligevel føler han, at taktikken fra hans side var forkert.
– Min taktik var at være tilbageholden, men den måde at “spille” på derinde var uklog og ikke gennemtænkt. Jeg følte nok bare, at jeg var på badeferie. Jeg følte ikke på noget tidspunkt, at jeg havde en ærlig chance, fortæller Yakub.
Mandag tjekkede Yakub ind sammen med Danny, der ikke havde de store problemer med at falde ind i gruppen af deltagere. Pernille valgte nemlig at skifte sin partner, Michael, ud med den nye fyr.
LÆS OGSÅ: Majana efter ‘Paradise’-exit: Derfor røg jeg ud
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.