BITCHFIGHT: Hun er Danmarks mest intetsigende menneske

Det har ulmet i tre år, men nu er der åben krig mellem de to reality-divaer.

Af Louise Vilsbøl - 6. marts 2018 kl. 15:07

En ny bitchfight er dukket op i reality-land, men i virkeligheden har den ulmet i tre år, fra første gang Monique Von Appen og Fie Laursen mødte hinanden for rullende kameraer på ‘Paradise Hotel’. Dengang var Fie så irriteret på Monique, at hun for åben skærm sagde, at hun gerne ville sparke rivalinden i milten. Nu er bøtten dog vendt, og det er Monique, der langer ud efter Fie.
– Jeg er så træt af hende, hun er virkelig det mest intetsigende menneske, vi har i Danmark. Tænk, hun kan leve så godt af at tale grimt om alle andre mennesker, suge stoffer og vise sin nøgne krop, skriver Monique på sin blog og fortsætter:
– Hun blev kendt for, at hun blev mobbet – hun sad på landsdækkende tv og tudbrølede værre end en baby, for på den måde komme frem i medierne. Og alligevel har hun moral nok til at nedgøre alle andre mennesker, faktisk decideret mobbe andre på samme måde, som hun selv var udsat for. At offentligt kritisere andres udseende og fremhæve sit eget i medierne, er jo usselt på alle punkter og dobbeltmoralsk på allerhøjeste plan. Og hvad er hun så for en rollemodel, tænker jeg?
LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen i pinlig navnefejl: Jeg har ingen ord

Hun lever af at lyve

Selvom Fie Laursen sidste år udgav bogen ‘Min ærlighed’ og fastslog, at hun var færdig med at lyve og fra da af kun ville tale sandt, så giver Monique ikke meget for Fies sandhedsværdi:
– Hun lever udelukkende på løgne, had og grimt sprog om andre mennesker. Gud, hvor er det flovt altså. Jeg ved godt, store bloggere deler meget med deres følgere, men de dygtige bloggere ved godt, der er en grænse, men det filter har Fie bare ikke. At hun kan få sig selv til at dele en abort eksempelvis, det er jo bare dybt chokerende, men nårh ja, hun vidste jo, medierne så gad skrive om hende – tænk man kan være SÅ medieliderlig og dele noget så privat, raser Monique.
HOT NEWS: Fie Laursen og Frederik udvider familien
Men Fie giver ikke meget for Moniques beskyldninger og opsang.
– Jeg synes, indlægget er dobbeltmoralsk, da hun selv sviner mig til i sit indlæg – og ser man tilbage på hendes fortid af spor, så er hun jo selv kendt for at være spydig og ond. Både på ‘Paradise’ løj hun og røvrendte folk – og kneppede på tv. Og da hun legede vært på den røde løber, var der kæmpe snak om, hvor ond hun var imod alle, hun interviewede. Hun er ikke en bedre rollemodel, bare fordi hun har skudt nogle unger ud med en anden reality deltager. Hun glemmer måske, hvad hun selv er kendt for. Min eneste udtalelse bliver igennem pressen, jeg vil ikke give hende opmærksomhed på min blog eller sociale medier.
LÆS OGSÅ: Fie efter ‘Paradise’-exit: Det var planlagt af produktionen
Det er ikke første gang, Fie Laursen langer ud efter Moniques mor-rolle, forklarer Monique, der for et år siden blev beskyldt for at være en dårlig mor af Fie. Dengang sagde hun ingenting, men nu har hun fået nok.
– Jeg er så evig træt af alle de beskyldninger, hun kommer med, hvis ikke det er det ene, så er det sgu det andet. Jeg har modtaget flere privat beskeder fra unge piger, som fortæller, hvordan de er blevet påvirket negativt af Fie. Jeg har også en, som fortæller, hun har cuttet. Og her tænker jeg bare: Hvad helvede foregår der? Fie kunne blive et rigtig skønt forbillede, ja altså! Hvis hun gad. Hun har mulighederne for det. Jeg ville gerne sige, at der intet ondt var i mit indlæg, men det ville jo være løgn – og lyve, det gør jeg mig ikke i, fastslår Monique overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan mødte jeg Moster Niller

Enten er hun syg i hovedet, eller også lyver hun

Til gengæld mener Monique, at den sidste uges indlæg på Fies blog beviser, at hun stadig befinder sig i et spin af løgne.
– Hun påstår, hun har lidt af spiseforstyrrelser selv. Der sidder piger, der rent faktisk har det, og de skal støttes. Så hvis du har haft den frygtlige sygdom, så kunne du rent faktisk hjælpe et andet menneske. Prøv det, så har du også prøvet noget fornuftigt her i livet. At man har moral til at råbe ud til sine følger, at man skal tabe sig, fordi man har taget lidt kilo på, er simpelhent bare for meget! Enten er hun syg i hovedet, eller også har hun aldrig lidt af spiseforstyrrelser, og jeg går med den sidste, fastslår Monique på bloggen og påpeger, at det er et kneb for at få opmærksomhed i medierne.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia trodser fødselsdepression: Vi vil have flere børn
Men på det punkt mener Fie Laursen, at Monique går over grænsen.
– At hun begynder at rive spiseforstyrrelser op er lavt og ondskabsfuldt. Det er en kamp, jeg har kæmpet – og i mine tanker stadig kæmper med. Jeg har slet ingen ord for, hvad jeg skal sige til det stykke i indlægget. Jeg tror ikke, Monique ved, hvad det vil sige at kæmpe som spiseforstyrret. Det er en mental sygdom, ikke en diet. Det er noget, der sidder fast i en for evigt, fortæller Fie og fortsætter:
– Mine forældre har kæmpet med mig, der lå nærmest død i sengen og kastede med de tallerkener, de kom med med mad. Jeg har kæmpet en kamp, som ikke fortjener at blive gjort grin med eller tvivlet på – og det føler jeg omkring ALLE, der har lidt eller lider af en spiseforstyrrelse. Ingen fortjener nogen tvivl, hån eller nedladelse.
LÆS OGSÅ: Linse i Spanien: Jeg ville have haft Mopper med

Fie: Monique er ikke en god rollemodel for sine børn

Fie Laursen mener udelukkende, at Monique skriver sit blogindlæg, fordi hun er blevet glemt og gerne vil frem i medierne igen og på alles læber.
– Men jeg synes, at nu hun snakker om at være en god rollemodel, kunne hun jo være det overfor sine børn, som en dag ser, hvor grimt deres mor snakker om andre – og hvordan hun udstiller folk, påpeger Fie.
LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Er Caroline Wozniacki gravid?
Monique har dog kun latter til overs for Fies udtalelser.
– Hvorfor vidste jeg, hun ville kommentere på mine børn, lyder det med et grin fra Monique, som fortsætter:
– Jeg håber, at mine børn vil forstå det budskab jeg kommer med. Og så skal vi da ikke håbe hun får børn, så skal de se, hvordan hun har opført sig.
Se klippet fra ‘Paradise Hotel’, hvor Fie siger, hun vil sparke Monique i milten herunder: