Ulven Peter: Savner 'Paradise Hotel'

Brødrene Kasper og Peter Birch er vilde med al den drama, der konstant er i reality-land.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. oktober 2014 kl. 17:50

Reality-land er en anden virkelighed, hvor der er masser af drama, men også masser af sjov, fester og kærlighed. Det er begge Birch-brødrene enige om, og det er netop det, de elsker ved reality-land. Det fortæller de til Tv3 ‘Spotlight’.
– Det er det, der gør det hele spændende. Der er ikke mange dage, der ligner hinanden med de her mennesker, fortæller den yngste af brødrene, Kasper. og storebror Peter stemmer i:
– Jaa, der er meget drama der, men det er også det, som jeg godt kan lide. Det er fedt. Jeg elsker de der situationer, altså på den gode måde. Nogle gange savner jeg helt at være på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Knust paradiso: Min kæreste gik fra mig
Ingen vold kun kærlighed
Ifølge Peter kan man tale om tingene på en helt anden måde, når man er en del af reality-verdenen. Selvom man er meget uvenner med hinanden, så bliver man altid gode venner igen.
– Du kan jo ikke diskutere med nogen mennesker på den måde, for så ender det bare i vold. I reality-verdenen bliver det aldrig til slåskamp, der ligger man nærmest og knepper en time efter jo, siger han med et smil og fortsætter:
– Det er jo det, der er fedt ved den her verden. Man kan skændes helt vildt, men stadig give hinanden en krammer bagefter.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Paradise’-Laura taler ud om kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.